Tihomir99 Публикувано Май 9, 2012 Report Share Публикувано Май 9, 2012 А ако го заснема с фотоапарат ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 9, 2012 Report Share Публикувано Май 9, 2012 По същия начин като с телефон. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihomir99 Публикувано Май 9, 2012 Report Share Публикувано Май 9, 2012 Няма да ми дадат да тествам кабела на друг монитор или монитора на друг кабел Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
коки Публикувано Май 10, 2012 Report Share Публикувано Май 10, 2012 здравеите трябва ми малко помощ относно аудио драивари на скоро си преинсталирах компа с уиндоус с вградени драивари но тези които са за аудиото не са точно моите и сега като трябва да чувам някакъв звук от компа те прекъсват и проблема идва от това че немога да ги махна изопщо изтривам ги от всякаде кадето ги открия и след рестарт пак се поевявят ако някои е имал подобен проблем и го е решил без преинсталиране на уина да сподели Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Май 10, 2012 Report Share Публикувано Май 10, 2012 В самата инсталация на операционната система са вградени драйвъри, така ли? Каква е операционната система? Какви са марката и моделът на звуковата карта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
коки Публикувано Май 10, 2012 Report Share Публикувано Май 10, 2012 операционната система е windows xp sp3 а звуковата карта е c-media 8738 6ch Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Май 10, 2012 Report Share Публикувано Май 10, 2012 Не отговорихте на първия ми въпрос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
коки Публикувано Май 10, 2012 Report Share Публикувано Май 10, 2012 а в самият диск на уина са вградени драиварите, но аз открих подобен проблем по на горе в форумът и за сега май си реших моят до някаде мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Martin Dulev Публикувано Юни 26, 2012 Report Share Публикувано Юни 26, 2012 здравейте,от 2 дена търся driver за видео картата ми и не мога да намеря.Моля ако може да ми помогнете.Картата е intel® GMA 3100.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 26, 2012 Report Share Публикувано Юни 26, 2012 А операционната система ще кажеш ли каква е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Martin Dulev Публикувано Юни 26, 2012 Report Share Публикувано Юни 26, 2012 Windows 7 ultimate64 bita Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 26, 2012 Report Share Публикувано Юни 26, 2012 Пробвай този тогава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Martin Dulev Публикувано Юни 26, 2012 Report Share Публикувано Юни 26, 2012 благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gipsa Публикувано Юли 18, 2012 Report Share Публикувано Юли 18, 2012 Трябват ми драйвери за DRIVER RAGE 128 PRO ULTRA 32M SDR теглих доста ,но резултата е един и същ -прозорец с this display driver is not compatible with the display adapter installed in your system . Реших ,че е време да попитам по-компетентните от мен преди да съм прецакал нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Юли 18, 2012 Report Share Публикувано Юли 18, 2012 Ми то добре,ама някак без да знаем операционната ти система,ще трябва да се обръщаме към някоя врачка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост