Tihomir99 Публикувано Април 28, 2012 Report Share Публикувано Април 28, 2012 Как да си заснема работния плот ?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Април 28, 2012 Report Share Публикувано Април 28, 2012 Как да направите screenshot (шот) и къде можете да го качите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihomir99 Публикувано Април 28, 2012 Report Share Публикувано Април 28, 2012 Немога да ти покажа админе,защото картината ми е твърде голяма за да я кача.Ако може да ми дадеш скайп за да ти обесня по подробно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Април 28, 2012 Report Share Публикувано Април 28, 2012 Уверете се, че запазвате изображението с файлово разширение .jpeg. Също така опитайте да качите дадения файл на определен image хостинг. За целта може да използвате Imgur. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihomir99 Публикувано Май 2, 2012 Report Share Публикувано Май 2, 2012 Някой друг да помогне ?? Надявам се да има някой :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Май 2, 2012 Report Share Публикувано Май 2, 2012 Според мен нищо не си прочел от линка по-горе - Как да направите screenshot (шот) и къде можете да го качите.Надали е възможно да направиш скрийншот, който да е толкова голям, че да не можеш да го прикачиш към коментар или да го хостнеш някъде, например тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihomir99 Публикувано Май 6, 2012 Report Share Публикувано Май 6, 2012 Ето погледнете така изглежда работния ми плот http://prikachi.com/images.php?images/288/4734288G.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 6, 2012 Report Share Публикувано Май 6, 2012 Всичко изглежда нормално. Не виждам проблем. Само иконите ли са в зелено? По принцип звучи сякаш имаш хардуерен проблем с видео картата, монитора или кабела, който ги свързва. Ако можеш заснеми монитора с фотоапарат и качи снимката. Имаш ли възможност да тестваш с друг монитор? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihomir99 Публикувано Май 6, 2012 Report Share Публикувано Май 6, 2012 Еми при вас се виждат нормално знам ... и един друг специалист ми каза същото.До утре ще кача снимката.Може ли с телефон да я снимам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 6, 2012 Report Share Публикувано Май 6, 2012 Няма значение с какво е снимано, стига да се вижда добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihomir99 Публикувано Май 6, 2012 Report Share Публикувано Май 6, 2012 Добре.Но предполагам,че като я кача снимката пак при мен ще се вижда зелено, а при вас нормално.Дали ще е така ? Сега говорих с един който ми оправя PC-то и ми каза, че може би е от монитора или от кабелите.Свързах кабелите както трябва, но нищо не се промени.Защо ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 7, 2012 Report Share Публикувано Май 7, 2012 Виждам, че логическото мислене не ти се отдава въобще. Ще се опитам да го опростя колкото мога. Идеята на първата снимка (скрийншот) беше да се провери да не би нещо на софтуерно ниво да не е наред, защото тя се прави на ниво операционна система. Т.е. ако проблемът е в хардуера (видео карта, монитор или кабел), при нас ще се вижда нормално, защото ние не се намираме при теб и не използваме твоите видео карта, монитор или кабел.След това изисках снимка на самия монитор, за да се види точно как изглежда изображението и евентуално да ни насочи къде е проблемът. На тази вече снимка вече и при нас трябва да се вижда зелено, защото е заснет крайният резултат на изображението. Не знам какво имаш предвид под "както трябва", но предполагам, че може да имаш предвид "лош контакт". Това е възможна причина, но ако при повторно свързване и/или наместване на кабела няма промяна, значи, че проблемът е в самия кабел има прекъснато жило или че проблемът е в монитора или видео картата. Затова ще е добра идея да се тества с друг монитор и друг кабел. Т.е. на твоят въпрос "защо" аз бих отговорил "може би защото проблемът все пак не е в кабела". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihomir99 Публикувано Май 8, 2012 Report Share Публикувано Май 8, 2012 Благодаря ти Това е работният плот заснет с телефона. http://prikachi.com/images.php?images/898/4740898l.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihomir99 Публикувано Май 8, 2012 Report Share Публикувано Май 8, 2012 Камерата не ми е хубава и не се вижда хубаво Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 9, 2012 Report Share Публикувано Май 9, 2012 За жалост наистина не се вижда изобщо добре. Ако можеш, тествай с друг монитор на твоя компютър и/или тествай твоя монитор на друг компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост