crazyfrog Публикувано Май 12, 2010 Report Share Публикувано Май 12, 2010 Eто с това се инсталират най-лесно драйвери клик. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 12, 2010 Report Share Публикувано Май 12, 2010 Аз пък никога не бих се доверил програма да ми инсталира драйверите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Май 12, 2010 Report Share Публикувано Май 12, 2010 Аз пък никога не бих се доверил програма да ми инсталира драйверите.Казвам "най-лесно", пък и за всеки влак си има пътници, нали Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kori Публикувано Май 16, 2010 Report Share Публикувано Май 16, 2010 Публикувано: 10 May 2010 - 23:41Сигурен ли си, че видео картата ти е точно такава? Сигурен ли си, че си инсталирал драйверите както трябва? Инсталацията успешно ли завърши? Видео картата е такава.Драйверите са инсталирани както трябва.Инсталацията завърши успешно но ми е на 4 бита и неиска да мърда Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2010 Report Share Публикувано Май 24, 2010 Опитвал ли си да деинсталираш драйверите и да почистиш след това под Safe Mode, както е описано в тази тема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
microic3 Публикувано Август 16, 2010 Report Share Публикувано Август 16, 2010 Здравейте на всички . Искам да си инсталирам драивера за звук .. ама забива на 94% инсталацията помагайте моляви .. Благодаря предварително0 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 16, 2010 Report Share Публикувано Август 16, 2010 Какво значи "забива" точно? Съобщение за грешка? Кой точно е драйверът и коя е версията му? Каква е операционната система? Да не е самоделка? Ако искаш адекватна помощ, ще трябва да предоставиш и адекватна информация. Не можем да гадаем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
microic3 Публикувано Август 19, 2010 Report Share Публикувано Август 19, 2010 Ми стига до 94% и там си стой не мърда ... Долу излиза нещо : Found New Hardware ...и нз какво да права Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 19, 2010 Report Share Публикувано Август 19, 2010 и нз какво да праваКато за начало се научи да предоставяш полезна информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
microic3 Публикувано Август 21, 2010 Report Share Публикувано Август 21, 2010 Значи разархивирам после влизам в папката която разахивирах и натискам setup после Install Device Driver после 4 пъти next и стига там дето се исталира и стига до 94% и неиска да се инстал чаках го 2 часа напарвих 3 доти .. ;]] Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Niki Публикувано Август 21, 2010 Report Share Публикувано Август 21, 2010 Кой точно е драйверът и коя е версията му? Каква е операционната система? Да не е самоделка?На това ще отговориш ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
microic3 Публикувано Август 21, 2010 Report Share Публикувано Август 21, 2010 Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Август 21, 2010 Report Share Публикувано Август 21, 2010 Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device Странно моя драйвер за звука пак е @SiS 7012 ,но е на C-Media?! Не знам дали има такъв с Realtek?! Имаш ли Еверст за да разбереш точно каква ти е саунд картата? И все пак опитай с този: http://www.nodevice....5/get64281.html (Предполагам става въпрос за ХР)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 21, 2010 Report Share Публикувано Август 21, 2010 Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio DeviceДрайверът за звуковата карта трябва да е този, ако си с Windows XP, или този, ако си с Windows Vista/7.Провери в аплета за деинсталиране на програми в контролния панел дали имаш Realtek AC'97 и ако имаш, опитай да го деинсталираш. Независимо дали го има там или не, след това следвай влез под Safe Mode и го почисти. Как става това е описано в темата, за която съм дал линк във втория коментар.Накрая мини обратно в нормален режим и си инсталирай новия драйвер. Странно моя драйвер за звука пак е @SiS 7012 ,но е на C-Media?! Не знам дали има такъв с Realtek?! В случая SiS 7012 е южният мост на дънната платка, а звуковият чип е на C-Media. Това са независими и отделни неща. Т.е. самата "звукова карта" е на C-Media, но е под командването на чипа на SiS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
microic3 Публикувано Август 21, 2010 Report Share Публикувано Август 21, 2010 мерси стана имам звук и не заби на 94% като другия :Д Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост