Jump to content

Портал за българите в чужбина


Препоръчан пост

Здравейте, на всички потребители на Софтвизиа,

Искам да ви представя нашите два сайта, които изцяло са насочени за помощ на българите в чужбина. Единия сайт е специално за българите във Великобритания - www.bghelp.co.uk , а другия е за всички българи намиращи се по целия свят - www.bghelp.net - там можете да намерите всякаква полезна информация от това каква виза ви трябва - до това от къде да си купите на изгодно телефон. Има секции за да документи, за учене на език, за намиране на работа, как да си отворите банкова сметка, от къде да изтеглите най-изгодния кредит и т.н. Постоянно има компетентни хора, които ще ви осведомят за всеки един въпрос, който ви вълнува свързан с емиграция и живот в чужбина.

 

www.bghelp.co.uk

 

www.bghelp.net

Редактиран от Don_Toni
Link to comment
Сподели другаде

Моето лично мнение е, че това са най-добрите сайтове за българи в чужбина. От около две години пътувам из Европа и мисля, че информацията на тях е не само полезна, а и необходима за всеки един българин, живеещ извън страната.

 

Мога само да изкажа своите адмирации към създателите и поддръжниците на двата сайта, защото информацията и хората в тях са безценни.

Link to comment
Сподели другаде

Току що разгледах двата сайта :)

Абсолютно съм съгласна с мненията и пожеланията на Tragedy и Sir William. Допаднаха ми и ето защо мисля да се присъединя към хората от там. Мисля че има какво да науча и от какво да извлека полза. Стрхотни са наистина. :yeah:

Аз имам близки и приятели в чужбина и се надявам в близкото бъдеще да се присъединя към тях, а в сайтовете намерих информация която би ми погнала надявам се.

От мое име ви желая искренно УСПЕХ и дано помогнете на повече Българи както в страната така и по света... Както се казва - ДЕРЗАЙТЕ момчета и момичета :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

http://www.budilnik.com/

 

И от мен едно вестниче.

Това е първия български вестник за Великобритания и Ирландия.Включва и Парижки вести.

Редактиран от infinity1305
Link to comment
Сподели другаде

  • 4 months later...
Да ви се похвалим, че пуснахме и нов сайт който ще е за България адреса му е www.bghelp.bg (може да се достигне и от адрес www.bgh.bg ) повече инфо за сайта може да прочетете тук http://www.bghelp.bg/modules.php?nam...warticle&id=12
Link to comment
Сподели другаде

  • 4 months later...

Ето и още един.Нов е и е в разработка,но има перспективи.Сайт на Българите в Испания с полезна информация за търсене на работа,институции,първи стъпки и т.н.

 

 

http://www.digitalbg.info/bgescom/e107_plu...forum/forum.php

Link to comment
Сподели другаде

  • 5 months later...

Здравейте,

 

От скоро съм в Испания и виждам, че тук има доста сайтове, които ще ни бъдат полезни. Искам да добавя и един, който ми направи впечателние. Става въпрос за гледане на телевизия през интернет. Сайта е http://www.neterra.tv и предлага само български телевизии на живо и предавания на запис. За пръв път срещам такъв сайт с предавания на запис. За мен и за децата ми е много полезно. Поразгледах го и виждам, че ако заплатиш за 1 година има доста солидна отстъпка. Дори има вариант и да се абонираш през друга страница: http://www.zaedno.de/bulgarian-television.html и така имаш още някаква отстъпка. Ще си платя за 1 месец и ще видя дали ще се задържи постоянно качеството, защото за момента съм доволен. Дано съм бил полезен с информацията. коментирайте ако знаете и други такива сайтове.

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
И моята лисана нещо издъхна при влизане в сайта. Оф. Айде коментирайте де. Искам да гледам повече програми.

Освен "лисана" има Opera, IE, Safari и хиляди измислени браузери.

neterra.tv са андрешковци. За 60 евро си купуваш SS2, kоято вече е окомплектована с дистанционно. Купуваш 1.80м диагонал сат антена, конвертор за 10 евро и гледаш в формат DVB 18 бг програми. Разликата в качеството е от трабант да се качиш в майбах.

Ако ти се види сложно инсталацията на подобни железа, към бг посолствата има една фирма ентусиасти, който за скромна сума ще ти монтират всичко това наготово и ти ще гледаш като Алф всичко родно качено на сателит.

Ако се задържиш да живееш в Испания, предричам, че до 6 месеца ще бъдеш забравен от бг приятели, а след една година ще си извън ставащото в България. Купиш ли дом там, подобно въпроси ще престанат да те вълнуват.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 years later...
Извинявай за тъпия въпрос, но какво е SS2? и от къде го купуваш? и като инсталираш всичко това, не трябва ли да плащаш някаква такса на някой или тия 18 бг програми си ги ловиш ей така гратис и кои са те?
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...