Jump to content

Филмов дебют за Ford Mondeo 2007


Препоръчан пост

http://www.nameri.bg/portal/images/uploads/mondeo_2007_1_360.jpg

 

Новият Ford Mondeo ще дебютира на големия екран в продукцията на EON от поредицата Джеймс Бонд - "Kазино Роял". Световната премиера на дългоочакваното продължение на "Не умирай днес" ще се състои на 17 ноември.

 

Почитателите на киното ще бъдат първите, които ще имат удоволствието да зърнат новия Ford Mondeo 2007 на пътя. Зад волана на елегантната машина естествено ще бъде новият Джеймс Бонд или по-скоро актьорът Даниел Крейг. Разбира се, основният избор на Агент 007 остава Aston Martin, но Mondeo се появява в касовата продукция като автомобилът, който Бонд използва в Бахамите по следите на "лошите" в сцена от самото начало на филма.

 

"Очаровани сме от факта, че участваме в подобен проект", заяви Стефан Одел, вицепрезидентът на отдел "Маркетинг и продажби" на европейския отдел на Ford. "Като част от добрите отношения между Ford Motor Company и поредицата Bond, продуцентите поискаха един наистина специален автомобил за тази кратка сцена в началото на "Казино Роял". Ние преценихме, че това е отлична възможност да представим впечатляващия нов Mondeo и то малко след световната премиера на проекта на автоизложението в Париж", добави Стефан Одел.

 

http://www.nameri.bg/portal/images/uploads/mondeo_2007_2_360.jpg

 

Моделът е специална версия на новото Mondeo с 5 врати, която може да се похвали с агресивна спортна модификация във визуално отношение и елегантното лаково покритие Tonic Blue. Конструиран е специално за случая в дизайнерското студио на Ford of Europe в Кьолн, Германия през януари 2006 година.

 

Съвсем в духа на филмите за Джеймс Бонд автомобилът бе транспортиран до мястото на снимките на Бахамите при невероятни мерки за сигурност. В действителност не секретните оръжия и мистериите около Агент 007 са причина за тайнствеността, а фактът, че стартът на продажбите на Mondeo се планира за година по-късно.

 

Източник: www.nameri.bg

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...