Night_Raven Публикувано Май 29, 2008 Author Report Share Публикувано Май 29, 2008 На този въпрос не мога да отговоря, защото не съм инсталирал SP3. Това е тема за интегрирането на SP към инсталация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Apostola Публикувано Май 29, 2008 Report Share Публикувано Май 29, 2008 Оправих се. Оказа се от Bootable файла . Направих го с IsoBuster и стана Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 29, 2008 Author Report Share Публикувано Май 29, 2008 Значи не си изпълнил инструкциите в темата точно или самият даден ти Windows е имал някакъв дефект/проблем. Поне вече всичко е наред, което е по-важното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danny Публикувано Юли 20, 2008 Report Share Публикувано Юли 20, 2008 Здравейте. Имам следния проблем. Направих всичко както е обяснено в темата, използвах същия софт и 3те сървис пакова интегрирах. Направих си исо файл и си го записах с нерото на ДВД. Когато започне да ми зарежда диска за да преинсталирам windows още в началото ми излиза това съобщение Грешка и не мога да продължа. Моля да ми помогнете А може ли да кажеш как си я оправил грешката, защото по колкото и начина да го правя все това ми изписва накрая :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dipg Публикувано Октомври 29, 2008 Report Share Публикувано Октомври 29, 2008 Стъпките за правене на такъв диск за Виста същите ли са или е нещо различно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 29, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 29, 2008 За Vista не мога да кажа, защото не съм се интересувал от това, по ред причини. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Октомври 29, 2008 Report Share Публикувано Октомври 29, 2008 Стъпките за правене на такъв диск за Виста същите ли са или е нещо различно?Напълно различно е. Препоръчвам ти да си намериш оригиналния диск на МС с интегриран СП1, но може и да си го направиш сам, чети тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
presents Публикувано Януари 24, 2009 Report Share Публикувано Януари 24, 2009 Правя всичко както е обяснено,но като напиша командата се отваря само папката sp3.exe и нищо не става.Моля за помощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Аз пък моля за малко по-подробно обяснение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
presents Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Аз пък моля за малко по-подробно обяснение. Направих всичко както пише в втора точка и трета,след това преминах на пета,но като напиша командата c:\sp3.exe /integrate:c:\xpcd ми намира папката sp3.exe и след това нищо не става и си седи така.Нищо не тръгва да се разархивира,както е обяснено в шеста точка.Дано да сте ме разбрали и мерси че ми обръщате внимание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Само не разбрах каква е тази папка sp3.exe. Това е файл, а не папка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
presents Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Само не разбрах каква е тази папка sp3.exe. Това е файл, а не папка. Да точно така и в нея нали слагам пакета SP3 от линка,който сте дали?Или нещо не съм разбрал Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Не. Не си чел май. Пакетът го преименуваш на sp3 и го копираш в C:. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
presents Публикувано Януари 25, 2009 Report Share Публикувано Януари 25, 2009 Не. Не си чел май. Пакетът го преименуваш на sp3 и го копираш в C:. Значи слагам диска с windowsa и го копирам в папка която съм направил в C/xpcd/.След което свалям SP3 от линка и му променям името на SP3.EXE,а него трябва ли да го слагам в папка или просто в директорията C?Ако не те задруднява може ли да го обясниш по просто защото или аз не правя нещо както трябва или при мен не се получава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 25, 2009 По-просто от "преименуваш пакета на sp3.exe и го поставяш директно в C:\" не мога да го обясня. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост