barca_b0y Публикувано преди 9 часа Report Share Публикувано преди 9 часа Здравейте! Имам файлова музикална колекция. Дели се на чисто аудио и музикални видеоклипове. Под ножа е чистото аудио. Искам да намеря допълнителна информация за всяка песен чрез някаква автоматизация. Интересуват ме две неща: за кои песни е ползван семпъл и кои песни имат официален видеоклип. За първото е горе-долу ясно какъв източник ще ползвам - https://www.whosampled.com/. За второто нямам идея. YouTube би изкарал резултат за почти всяка песен без значение дали действително има официален видеоклип. Обмислям създаването на собствен инструмент, понеже задачата е твърде специфична и едва ли някой е правил точно същото нещо. AI инструментите не искат да свършат цялата работа, а и не знам доколко може да им се вярва. Таговете и самите имена на файловете са попълнени перфектно и могат да се ползват за търсенето. Приемам идеи за източници на необходимата информация, както и идеи за реализация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост