vesodimov Публикувано Ноември 21, 2023 Report Share Публикувано Ноември 21, 2023 Привет, съфорумци. Днес бях много изненадан, когато получих мейл с новите моменти около Softvisia. Стана ми интересно. Установих, че регистрацията ми е от средата на 2006 г. С радост виждам, че има още от старите потребители. Пожелавам на Softvisia качествено развитие и здраве и късмет на всички потребители ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Н. Севимов Публикувано Ноември 21, 2023 Report Share Публикувано Ноември 21, 2023 Благодаря ти, @vesodimov От сега нататък softvisia.com ще търпи доста ъпгрейди в идеята да става по-добро място за разсейване след дълъг работен ден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Ноември 21, 2023 Report Share Публикувано Ноември 21, 2023 Приятно изненадан съм. Регистриран съм от 2008 г. Надявам се да си възвърнете старата слава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Ноември 22, 2023 Report Share Публикувано Ноември 22, 2023 Честит нов сайт! Влизам от време на време тук с надеждата, че ще се размърдат нещата, дано с тази промяна стане! Явно още има да се работи по сайта, защото доста от нещата са на английски, а все пак сайта е за българи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 22, 2023 Author Report Share Публикувано Ноември 22, 2023 Като начало, въпросите, които задаваме по другите форуми, да ги задаваме и тук. Така ще се раздвижи и този форум. еееех, носталгия ме обзе ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 22, 2023 Author Report Share Публикувано Ноември 22, 2023 Датата е 29.09.2007 г. Купонът е ТУК Моля всички купонясващи да ме извинят, че публикувам снимки без изрично тяхно разрешение. Ако някой не е съгласин - да ми пише. Веднага премахвам снимка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Ноември 22, 2023 Report Share Публикувано Ноември 22, 2023 Ей хора супер сте го направили! БРАВО!!!! 😄 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Н. Севимов Публикувано Ноември 22, 2023 Report Share Публикувано Ноември 22, 2023 14 hours ago, andreygg said: Приятно изненадан съм. Регистриран съм от 2008 г. Надявам се да си възвърнете старата слава. Целта е не само да възвърнем старата слава но и да бъде 10x по-добър от преди. 2 hours ago, vesodimov said: Като начало, въпросите, които задаваме по другите форуми, да ги задаваме и тук. Така ще се раздвижи и този форум. еееех, носталгия ме обзе ... Лека по-лека ще се раздвижи вече се забелязва че доста от старите потребители се връщат обратно. 5 hours ago, eleena said: Честит нов сайт! Влизам от време на време тук с надеждата, че ще се размърдат нещата, дано с тази промяна стане! Явно още има да се работи по сайта, защото доста от нещата са на английски, а все пак сайта е за българи. Някои неща в форума са все още на английски защото обновихме форумната версия и има доста нови функционалности които ги нямаше преди. Но със сигурност идните дни ще бъдат преведени всички откъси. 2 hours ago, vesodimov said: Датата е 29.09.2007 г. Купонът е ТУК Моля всички купонясващи да ме извинят, че публикувам снимки без изрично тяхно разрешение. Ако някой не е съгласин - да ми пише. Веднага премахвам снимка. Ехееее, това си е било доста готин купон!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Н. Севимов Публикувано Ноември 22, 2023 Report Share Публикувано Ноември 22, 2023 1 hour ago, barbuncela said: Ей хора супер сте го направили! БРАВО!!!! 😄 Благодаря ти, това тепърва е началото. Със сигурност ще става още по-добър 🥳 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост