Jump to content

Много-канален звук в Гугъл Хром


Препоръчан пост

Здравейте, искам да попитам, има ли начин да слушам през всички 5-1 канала звук във Хром и въобще в някой браузер? До тук пробвах Хром, Опера, Авант и Edge, промяна никаква, не съм опитала само Мозила, защото ми е някакъв странен и не съм навита, да го ползвам. Ако някой може да даде съвет за решение в тая ситуация ще съм безкрайно благодарна. Иначе през плеър в ОС нямам проблем и си вървят всички говорители. Опитах да добавям в настройките на прекия път разни допълнения пробвах да включвам и изключвам функции през настройките на флагове-те (за хром), но нищо промяна никаква. Малко повече инфо за системата Уиндоус 11/ 64bit, колонките са на Creative T6100, ако е необходимо още инфо ще го дам.. Благодаря предварително 

Link to comment
Сподели другаде

Видеата в YouTube са 2.0 (стерео), няма причина да чуваш звук от централния и задните говорители.

 Венци благодаря много за отзива, обаче имаше някаква отметка в драйвера на Reaitek с която това беше възможно в минало време. Сега не успявам с подобна, опитах и слагах - махах отметки, до тук няма промяна. Също така чух, че имало някаква добавка, като разширение към браузера, която изпълнява същата функция, но за съжаление, не намирам подобно нещо!

Link to comment
Сподели другаде

Ако говориш за някакъв up-mix, това е отделен въпрос. Обикновено няма такава опция в повечето драйвъри, но ако има тя ще е глобална за цялата система. Само за браузъра, ще трябва да е разширение. Аз обаче не съм търсил такова и нямам представа дали има и колко добре функционират.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Всъщност намерих това, което търсих, след доста ровене в настройките подмяна на разни драйвери, намерих отметка в софтуера за звука, която позволява да слушам аудио през всеки браузер. За всички, които като мен ще се чудят за евентуално решение, показвам къде точно направих промяната. Благодаря много на Венци за отзива!

post-4406-0-15241500-1645287797_thumb.png

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...