Jump to content

Проблем с NordVPN в Германия


Препоръчан пост

Здравейте,

Първоначално съм използвал Surfshark, но поради проблеми с грешки и бавна връзка реших да тествам NordVPN. Проблемът е, че изпитвам същите проблеми т.е. няма разлика.
Който сървър да избера получавам много бавна връзка, страниците дори не зареждат. Опитах да избера български сървър и влязох в българския сайт vbox7, но пак излиза предупреждение за териториално ограничение. Така разбирам, че VPN не функционира, както се очаква въпреки че е активиран.

Възможно ли е проблема да е от самия доставчик? 
Доставчика ми е на Unitymedia (Vodafone), а рутера им е Connect Box. Тези рутери са известни с ограничените си настройки. Потърсих статии относно възможни проблеми с VPN. Разбрах, че проблема може да идва от IPv6 адреса и за да разреша проблема ми трябва включен DS-Lite, проверих в настроиките на рутера и тази опция всъщност си е включена.
Според по запознатите от вас които използват VPN услуги, къде може да се корени проблема с бавната връка и някои очевидни грешки?

п.п. Току ще тествах NordVPN по Ubuntu и всичко работи напълно нормално, очевидно проблема е някъде из настроиките на операционната система Windows 10.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...