mathur Публикувано Февруари 29, 2020 Report Share Публикувано Февруари 29, 2020 Ми разкарай ги тея виваком бре.....намери си по-добър доставчик!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Matt_Ragan Публикувано Март 3, 2020 Author Report Share Публикувано Март 3, 2020 С новият набит драйвер,нещата засега са значително по-добре.Ще видим как ще е по нататък. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Март 3, 2020 Report Share Публикувано Март 3, 2020 Има нова промяна.Сега забелязах че и на смартфона ми се срива връзката.Всъщност ми се е случвало и преди,но понеже изключително рядко ползвам Wi-Fi на смартфона,бях забравил за сривовете в миналото.Интересното е обаче това,че когато се срива на смартфона,на лаптопа не.И обратното,когато няма на латопа,на смартфона всичко е наред.Нали ти казах, вземи един рутер за проба и виж! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Matt_Ragan Публикувано Март 4, 2020 Author Report Share Публикувано Март 4, 2020 Мисля че сривовете,поне на смартфона са от самият доставчик,защото и когато съм на мобилен Интернет пак се получават.Благодаря на Night_Raven за предоставеният драйвер! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Matt_Ragan Публикувано Март 27, 2020 Author Report Share Публикувано Март 27, 2020 За съжаление нещата пак започнаха да се повтарят.Имаше временен ефект драйвера. Ми разкарай ги тея виваком бре.....намери си по-добър доставчик!!!И кой е този доставчик според теб? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 19, 2020 Report Share Публикувано Април 19, 2020 За жалост нямам ни най-малка представа какво точно представляват тези рутери на Виваком. Ако не е някакъв „специален“ (т.е. нужен, за да се ползват услугите им), можеш да опиташ да го смениш с друг. Ако е нужен, но имаш достъп до настройките му, можеш да изключиш неговата безжична мрежа и да закачиш по кабел друг рутер, който да настроиш като access point. По-евтин тест, дали е от мрежовата карта, можеш да направиш с някоя друга. Има достатъчно евтини външни. Ето например на TP-Link. Предполагам, че не ти се харчат пари, но е много добра идея да се филтрират малко потенциалните прични за проблема, а тестовете с друг рутер и/или мрежова карта биха помогнали много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост