Jump to content

Профил във facebook без снимкова верификация


Препоръчан пост

Здравейте. Опитах да се регистрирам във "тъпия" фейсбук и успях, но "тъпаците" на следващия ден поискаха да им изпратя копие на лична карта.  :crosseyes1:  Това...., значи трябва да си голям доб*тък да си дадеш личните данни в мрежата. Моят случай е такъв, че НЕ желая дори снимката ми да е в мрежата. За името нямам избор ( :pissed:  :pissed:  :pissed:), това до някъде го разбирам и приема - най-малкото онзи на когото ще пиша (само познати) трябва да знаят кой съм. Това добре, но НЕ желая да качвам снимка. Не съм имал преди фейсбук акаунт, та реших да пробвам тази краста заради мои другари и роднини, но не би.

Та сега се чудя и беснея, има ли начин,мам**му , да се регистрирам или най-добре да отключа закючения акаунт, но БЕЗ да качвам снимка.

 

На онези тъпаци мисля да им изпратя снимка на моя "чеп", ако ме разбирате, като образ за идентификация и съгласие с политиката им на колекциониране на лични данни!

Но преди да си кача "чепа" кажете може ли да си отключа акаунта  - който е на един ден - без снимка на лицето ми и без снимка на лична карта?

Link to comment
Сподели другаде

Колега аз съм сериозен, а Вие се шегувате с мен! Няма как такива лични карти да минат през проверката. Дори съм склонен да заложа един стек бира, че няма да стане. Другото е, че ако да кажем се пробвам, да не стане още преди да съм си изключил компютъра да не видя как ми събарят с таран входната врата на къщата. Аз си мислех дали има начин нещо с покана от приятел или гарантиране от вече съществуващ потребител, че съм реално лице... Ами не знам .... такива неща.... няма заради скапаняците Зукембърг и компания да си имам проблеми със закона. Аз вече го описах - соц.мрежите не са ми важни. Ако стане, но ме хвана яд, че ми искат лична карта мами*та им, а от всички нас като потребители печелят милиарди!!! Отделно колко пъти ги хакваха!!!  :pissed:  :pissed:  :pissed:

И тези карти не са с моето име или това е подробност?!

Link to comment
Сподели другаде

Не си ме разбрал, сканирай си ЛК и скрий тези данни които искаш. Остави имената и първите 6 цифри от ЕГН.

Извини ме, наистина не те разбрах от първия път. Ами не става ли да оставя само имената? Не искам да си изпращам снимката. 

Ще ти кажа какво направих, но още не съм изпратил снимката на картата. Заличих(скрих с пейнта) бащиното име, рожденна дата, цялото ЕГН, номера на картата, подписа. Също скрих очите и брадичката на снимката. Реално е повече от очевидно, че картата съм си я снимал - вида се всичко от холограмата върху снимката и в свойствата може да се види(ако ги гледат онези тъпаци събирачи и продавачи на лични данни) с какъв телефон е снимана. При това положение дори да не я одобрят нищо не може да се открадне или греша? 

 

Наистина ли не може да ме поканят или гарантират по някакъв "специален" ред че съм реален човек. Имам доста голям род + не малко познати и приятели; всеки би ми направил такава услуга, но никой не знае горното дали е възможно. Поне 20 души биха ми "помогнали"

________

абе аз какво толкова се впрегнах, хем ги мразя в червата соц.мрежите, май попаднах в психологическа примка

Link to comment
Сподели другаде

"Оправих" нещата. За онези които се интересуват има само един начин, без да си предлагате личната карта на скапаняците от фейсбук.

Ако някой ваш приятел или роднина има повече от един фейсбук профил може да ви отстъпи онзи който не използва, както стана в моя случай.

После съвсем коректно от ваша страна изтривате всички негови/нейни приятели, променяте настройките по сигурност, мейл, телефон, потребителско име(важно е), разбира се полът, снимката и сте готови. От фейсбук да ви ядът *******.

Иначе няма оправия. Ония си искат ВСИЧКО от личната карта да е видимо и това е! Още нещо. Намерете си трима добри (ма наистина добри, ей) приятели, познати или роднини които да добавите в доверен списък за възстановяване на блокиран или забравен и каквото още има там по отношение на вашия профил - това за онези които не знаят де - като мен

 

_____

Нещо се бъгна този форум и не само. И да изпратих им чеп и топки. Аз се посмях за тях не знам

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...