Edinzdravnoob Публикувано Юли 6, 2018 Report Share Публикувано Юли 6, 2018 Здравейте! Имам един проблем с мишката на компютъра..Кучето ми е било взело мишката от бюрото докато съм бил навън... Та кабела на мишката е прекъснат по средата някъде...Надявам се да ми кажете има ли вариянт да я оправя, ако да то какъв е... Ето и жиците: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 6, 2018 Report Share Публикувано Юли 6, 2018 Каква е мишката? Може ли още някоя-друга снимка на щетите? И ако може, по-ясни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen_80 Публикувано Юли 6, 2018 Report Share Публикувано Юли 6, 2018 Оголваш ги хубаво от двете страни и ги свързваш като следваш цветовете, всяка свръзка изолираш самостоятелно. Накрая хубаво обвиваш кабела и гледаш да не се дърпа там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Edinzdravnoob Публикувано Юли 6, 2018 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2018 Много ти Благодаря Plamen80, мишката работи без проблеми вече <3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Юли 7, 2018 Report Share Публикувано Юли 7, 2018 Кучето ми е било взело мишката от бюрото докато съм бил навън... Е хайде, щом не ти е изяло пътния лист като при нас, добре си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост