Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,

От 5-6 месеца тренирам фитнес. Искам да си взема добавки за след тренировка. Едно момче от фитнеса ми каза да си купя от тук: https://fitnesidobavki.com. Нямам много пари, а там цените са по-ниски. Някой купувал ли си е добавки от тях? Сигурни ли са?

Link to comment
Сподели другаде

  • 5 years later...

Платформата "Персонализирано здраве" е онлайн платформа, която предлага здравни услуги и решения въз основа на анализ на данните и здравната история на отделните потребители. Целта е да се подобри качеството на живот и здравето на хората чрез технологии. Честно казано, тази система ми харесва, защото понякога е много по-лесно да отидеш в платформа и да поръчаш лекарство, отколкото да обикаляш всички аптеки в града в търсене на рядко срещано лекарство. Аз лично харесвам сайта https://bgcena.com, защото неведнъж съм купувала редки продукти за отслабване, които не се продават никъде другаде в нашата страна.

Link to comment
Сподели другаде

  • 10 months later...

Проучихте обстойно и предоставихте точна информация, което е похвално. Но ако има apk Адаптиране на дневни режими, измерване на подходящи спортни показатели,... общо взето искам приложение, което може всичко, разбирате ли?

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...