IVAN Публикувано Ноември 29, 2007 Report Share Публикувано Ноември 29, 2007 ЗдравейтеПрочетох ръководството и ми се струва доста подробно и добре обяснено. Преди да се захвана с опитите бих искала да знам мога ли с тази програма ако имам изтеглен DVD филма от някъде със VOB, BUP и IFO файлове, но няма български субтитри. Мога ли при условие че ги намеря за DVD да ги добавя някак си?И... ако ми позволите още един въпрос. Имам филма (.avi) и субтитрите (.srt) в една директория. Мога ли по описания горе начин направо да направя DVD-то без да нагласям encoding-a на субтитрите или и той трябва да се нагласи? При условие че филма (avi + srt) си вървят както трябва, ще има ли проблеми ако го само го конвертирам в DVD? Благодаря много за отговорите предварително Edit: Сега ми дойде на ум и още един въпрос... Не че знам от къде, ама ако на теория имам и .srt да кажем на Български, Немски, Английски, Испански, Китайски, Японски... и т.н., мога ли да ги добавя всичките? В смисъл не е задължително да е само едни субтитрите. После дали ще мога на домашния плеър, а и не само, да си ги сменям субтитрите? Кеф ти английски, кеф ти искански...? 1. С тая програма не може да стане с това, пробвай с:DVDMaestroDVD-lab PROAddSubsToDVD2. Да3. Не съм пробвал с тая програма, но мисля, че ще стане с DVD Menu Studio Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Ноември 29, 2007 Report Share Публикувано Ноември 29, 2007 Бяха ми казали за това, но пък нямам 20 GB свободни на харда си за да извърша всички тея процедури.Благодаря за програмките. Надявам се да намеря някакъв начин Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
qrtev Публикувано Декември 12, 2007 Report Share Публикувано Декември 12, 2007 Здравейте, на всички във фоумаС тази програмка си поиграх доста,разбрах и всичките възможности без една, субтитрите.Имам Сони ДВД плеар /само ДВД-та чете/ и немога да настроя субтитрите.Е неизлизат и тва сие :( :( :( .Трябва ли да се правят допълнителни настройки на субтитрите?Хелпчето много добре е описано всичко :bravo: , а има некои които изобщо не четът, образи.Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 13, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Хм ... Не виждам причина да не излизат. Опиши стъпките по които работиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
qrtev Публикувано Декември 13, 2007 Report Share Публикувано Декември 13, 2007 vesodimov , стъпките ми са както самия ти си ги описал ,но в меню "subtitles" има настройки за субтитрите.Да неби там да трябва да настроя не6то.В РС-то като го пусна СД-то субтитрите ги извиквам допълнително, чрез плеяра, но в ДВД плеяра немога да ги извикам допълнително.Когато пусна оригинално ДВД диск първо излиза менюто за субтитрите и тогава останалото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 13, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Ако при изготвянето на проекта в левия прозорец излезе http://img70.imageshack.us/img70/7892/subtt2.jpg значи всичко е наред и проблемът би трябвало да се търси в самия плеър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
qrtev Публикувано Декември 13, 2007 Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Ако при изготвянето на проекта в левия прозорец излезе http://img70.imageshack.us/img70/7892/subtt2.jpg значи всичко е наред и проблемът би трябвало да се търси в самия плеър. Май ще излезне точно така, май е време да си купя едно менте плеар за 50.00 лева и да си реша проблрма.Благодаря ти. Ако се сетиш все пак нещо друго можели да те помоля да ми пишеш на имейла qrtev@abv.bg за сега Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slavi_1977 Публикувано Януари 6, 2008 Report Share Публикувано Януари 6, 2008 Здравеите аз сам нов тук но много ми харесва форума .А за програмата е страхотна благодаря тази програма е велика и продалжаваите все така страхотни сте. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
iskra Публикувано Януари 19, 2008 Report Share Публикувано Януари 19, 2008 Много съм благодарна за ръководството. Имам само един проблем. Записах едно ДВД с клипове, но всеки клип трябва да го пускам от менюто т.е. всеки следващ не тръгва автоматично. Какво трябва да направя, за да си вървят клиповете един след друг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Януари 20, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2008 Доколкото съм запознат програмата няма такава възможност. Потърси като настройка на самия плеър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RICARIA Публикувано Януари 20, 2008 Report Share Публикувано Януари 20, 2008 аз искам да попитам мога ли да обработи двд с тази програма или само от хвид перави двд и да си сложа суб за двд 10х Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 20, 2008 Report Share Публикувано Януари 20, 2008 аз искам да попитам мога ли да обработи двд с тази програма или само от хвид перави двд и да си сложа суб за двд 10хОправи си малко правописа Иначе програма може да прави от .avi в DVD, като има възможност за поставяне на субтитри Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RICARIA Публикувано Януари 20, 2008 Report Share Публикувано Януари 20, 2008 Оправи си малко правописа Иначе програма може да прави от .avi в DVD, като има възможност за поставяне на субтитри 1. С тая програма не може да стане с това, пробвай с:DVDMaestroDVD-lab PROAddSubsToDVD2. Да3. Не съм пробвал с тая програма, но мисля, че ще стане с DVD Menu Studio ето http://www.kenstone.net/fcp_homepage/subti...vdsp_stone.html http://www.digital-digest.com/dvd/download....html#downloads http://www.apple.com/finalcutstudio/dvdstudiopro/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SomebodyElse Публикувано Февруари 27, 2008 Report Share Публикувано Февруари 27, 2008 здравейте на всички! не-можах да разбера тука из темата някои беше питал по този въпрос ама не-видях да му се отговори! та пак ще питам! та значи имам 20 клипа под avi формат които са 700 mb записах си ги на обикновен диск но като искам да ги запиша като dvd и ги кача в програмата ми ги дава като 6 gb имали някаква възможност да се намали размера и как става! примерно до един стандартен dvd диск! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Svetlio70 Публикувано Февруари 27, 2008 Report Share Публикувано Февруари 27, 2008 http://i.data.bg/08/02/27/831421_orig.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост