monityy Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 ок.. а като цъкна на (субтитле-1 стреам)на който и да е от филмите какво трява да ми излезе за да съм сигурна че всичко е наред и ще тръгнат субтритрите?И пред субтритрите + или - трябва да има? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 ок.. а като цъкна на (субтитле-1 стреам)на който и да е от филмите какво трява да ми излезе за да съм сигурна че всичко е наред и ще тръгнат субтритрите?И пред субтритрите + или - трябва да има?Трябва да пише "(субтитле-1 стреам)" и ще се конвертира филма заедно с субтитрите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 а от пред + или - трябва да има или няма значение... а докъто се конвертираше филма нали в онова екранче субтритрите не се виждаха ама имаше някакви други надписи в горния край на екрана.. странно защо :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 а от пред + или - трябва да има или няма значение... а докъто се конвертираше филма нали в онова екранче субтритрите не се виждаха ама имаше някакви други надписи в горния край на екрана.. странно защо :(Няма значение, дали има "+" или "-"Не мисля, че тея надписи, където са били, какво и да са били, ще мисля, че ще направят проблем.Запили ли някой диск и пусна ли го на DVD плеъра, за да кажеш дали е станало, това което искаш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Ми не сега тепърва се захващам за работа,като го запиша ще кажа какво е станало Ей странно защо му дадох да почне да се конвертира а неиска и седи се на тази позиция:__________________________________________________________________________________________________________________.bmp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Ми не сега тепърва се захващам за работа,като го запиша ще кажа какво е станало Ей странно защо му дадох да почне да се конвертира а неиска и седи се на тази позиция:Не мога да дам мнение по проблема ти, защото не ми е потрябвало това нещо за да го правя, но ще ти дам само 1 съвет, да не тормозиш толкова ПС-то с толкова много неща, докато конвентираш или записваш нещо. - Ако не се лъжа пречи. Развалял съм доста дискове така За конвентирането не съм сигурен, но за записването.. пречи :РУспех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 19, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 И сега какво ???Въпроси, отговори, въпроси, отговори и накрая и да изхабя цял двд диск само за 1 филм при положение че има място за 5 не ми се иска.. Чиста загуба на време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Мда загуба е.. Може би ще се откажа и без това сега ми изписва друга греша преди пък неискаше изобщо да тръгне да записва,такаче сиг няма да се оправя,мерси все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pishtik Публикувано Ноември 14, 2007 Report Share Публикувано Ноември 14, 2007 Много съм благодарна за ръководството.Направих всичко стъпка по стъпка и сега гледам филма на дом.плеър.Още веднъж благодаря!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 14, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 14, 2007 Много съм благодарна за ръководството.Направих всичко стъпка по стъпка и сега гледам филма на дом.плеър.Още веднъж благодаря!!! Първо - добре дошла в нашия форум.Поразрови темите и съм сигурен, че ще намериш куп интересни неща. Ако пък имаш въпрос или проблем - насреща сме. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
prairie Публикувано Ноември 21, 2007 Report Share Публикувано Ноември 21, 2007 При инсталирането кое трябва да отметна PAL или NTSC... че нищо не ми говори Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 21, 2007 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2007 При инсталирането кое трябва да отметна PAL или NTSC... че нищо не ми говори По време на инсталацията няма значение как ще го оставиш, защото след това винаги може да го промениш. При мен си стои на Automatic. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
prairie Публикувано Ноември 21, 2007 Report Share Публикувано Ноември 21, 2007 Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
prairie Публикувано Ноември 24, 2007 Report Share Публикувано Ноември 24, 2007 А ако филмът се състои от 2 avi файла, след конвертирането вторият автоматично ли тръгва след първия или нещо трябва да се направи / мислех си - дали не трябва да отметна sequential playback /? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Ноември 29, 2007 Report Share Публикувано Ноември 29, 2007 ЗдравейтеПрочетох ръководството и ми се струва доста подробно и добре обяснено. Преди да се захвана с опитите бих искала да знам мога ли с тази програма ако имам изтеглен DVD филма от някъде със VOB, BUP и IFO файлове, но няма български субтитри. Мога ли при условие че ги намеря за DVD да ги добавя някак си?И... ако ми позволите още един въпрос. Имам филма (.avi) и субтитрите (.srt) в една директория. Мога ли по описания горе начин направо да направя DVD-то без да нагласям encoding-a на субтитрите или и той трябва да се нагласи? При условие че филма (avi + srt) си вървят както трябва, ще има ли проблеми ако го само го конвертирам в DVD? Благодаря много за отговорите предварително Edit: Сега ми дойде на ум и още един въпрос... Не че знам от къде, ама ако на теория имам и .srt да кажем на Български, Немски, Английски, Испански, Китайски, Японски... и т.н., мога ли да ги добавя всичките? В смисъл не е задължително да е само едни субтитрите. После дали ще мога на домашния плеър, а и не само, да си ги сменям субтитрите? Кеф ти английски, кеф ти искански...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост