monityy Публикувано Октомври 17, 2007 Report Share Публикувано Октомври 17, 2007 Съжалявам за латиница, ама ми се прееба езика.. разширението не знам кое беше, но формата е .avi Ето по-хубав пик на грешката, която ми излиза: http://softvisia.com/users/ivan/Others/aaa.bmp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 18, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 monityy, имам някакъв спомен, че има ограничения в изписването на файловете / хубаво ще бъде да дадеш тук съдържанието на log файла/. Преименувай файла като оставиш само името на филма без скоби, DVDRip и т.н. и пробвай пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Мне... отново не стана,както каза ти оставих само името на филма и нищо друго... е,изписа същата грешка. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 18, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Ами освен отново да поискам log файла нищо друго не се сещам. А може да ползваш и бъгава версия ... Знам ли ... Дай log-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 http://i.data.bg/07/10/18/616077_orig.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 19, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 http://i.data.bg/07/10/18/616077_orig.jpgСпоред мен това не е ЛОГ-а, който се изписва , когато стане грешката. Опитай отново да вкараш проблемните файлове и когато ти покаже съобщението за грешка тогава копирай ЛОГ - а.А междувременно може да пробваш следното: деинсталираш програмата, гасиш компютъра, пускаш компютъра, чистиш регистрите, спираш компютъра, пускаш компютъра, инсталираш версията от ръководството. Знам ли ... Успех и чакаме отзив за резултата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 http://i.data.bg/07/10/19/616579_orig.jpg ето снимка,каквато искаше... ще го изтрия и пак ще го инсталирам ще ресна компа и ще видя дали тръгва... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Май стана,в момента се конвертира(или както там беше думата)филма.Но защо докато за записва не виждам субтритрите,после ли ще се появят? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 19, 2007 Author Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Май стана,в момента се конвертира(или както там беше думата)филма.Но защо докато за записва не виждам субтритрите,после ли ще се появят?За начина на "вкарване" на субтитри е даден отговор на първата страница. Прочети и виж дали си направил необходимото. И кажи резултата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 eми имах такъв фаил (субтитле-1 стреам) и плюсче от пред... ако това е трябвало да имам.. ок.. а 1 въпрос ако може.. тази програма нали е за вграждане на субтритрите във филма?Защото аз не разбрах много точно,направих всичко както трябваше и след като се "Записа" или там каквото трябва да се прави спря и ми излезе един прозорец,който незнам за какво е,ще помоля да ми обясниш!Ето снимка:__.bmp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Слагаш един DVD диск в записвачката и даваш на бутона BURN, след като стане готово .. зимаш диска и го пускаш на DVD плеъра и казваш дали се е получило, това което искаш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 а как да съм сигурна че после филма ще тръгне със субтритри?и да изхабя цял двд диск само за 1 филм при положение че има място за 5 не ми се иска.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Еми за да си сигурна, че ще има субтитри трябва да пробваш все пак, нали ?Но аз тъй като съм правил филми с тая програма и съм сигурен, че ще има.А и с тая програма ще можеш да побереш по 2-3 филма в един нормален DVD диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Е сега съм записала един филм,докъто се записваше в дясно нали имаше едно екранче и на това екранче докъто се записваше филма не излизаха субтритри,за това се притеснявам че няма да тръгнат после,и при теб ли е така?Другото което е че аз сега само тоя филм съм го записала,което значи че мога само него да кача, как да кача още с тая програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Е сега съм записала един филм,докъто се записваше в дясно нали имаше едно екранче и на това екранче докъто се записваше филма не излизаха субтритри,за това се притеснявам че няма да тръгнат после,и при теб ли е така?Да, на малкото екранче - няма субтитрите, но като го пуснеш на DVD Плеъра - ще има ( ако нещо не си объркала при настройките ).Другото което е че аз сега само тоя филм съм го записала,което значи че мога само него да кача, как да кача още с тая програма?В този случай си конвертирала само този филм и само този филм ще се запише.Ако искаш други филми, пускаш пак програмата и добавяш другите файлове, които искаш:http://pics.softvisia.com/design/pics/1875/vso04pj2.jpg Обаче трябва размера, който го изписва долу:Да не е повече от 4.7 GB(DVD диск) иначе няма да ти даде да го запишеш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост