Jump to content

Има ли някой фен на World of Warcraft?


Препоръчан пост

Здравейте, нов съм във играта и имам проблем.А по точно ....Не мога да се оправям с картата, не знам как да разкривам нови територии и градове и т.н.Примерно на картата за летене при Грифон Мастера имам 4-5 града и това е, а ми дават куест да отида някъде където го нямам като летяща точка, Как да намеря на картата мястото? Примерно от Голдшир или Стормуинд как да отида до Strangelton Vale? 30 левел маг,  Има ли някаква тънкост за работа с картата и как да я науча? . Иначе гледам куестове в тубата, но не всички ги има. А  не знам английски и ми е трудно да чета форуми и гайдове. 

 

П.С. Има коуестове, които са отбелязани със жълта точка и там се справям, но има и такива които не са и не знам как да отида до там? Моля за помощ..

Играя в официален сървър, последен пач, Легион.

Link to comment
Сподели другаде

Здравей!

По принцип получаваш градове в griphon master-а само когато преди това си бил в тях и си цъкнал на съответния griphon master в града. В началото ще трябва да ходиш пеша до там или със mount, ако имаш. Обикновено е отбелязано на самата карта къде трябва да отидеш за всеки quest, на който няма е описано в описанието му как да го изпълниш. 

С играене ще свикнеш на картата, по-лесно ще се ориентираш и така. В wowhead също са добре описани quest-овете, кое точно npc да убиеш или кой item ти е нужен.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...