Jump to content

Препоръчан пост

Вчера без да разбера напълних компютъра с вируси. Правих почистване с Malwarebytes Anti-Malware , след това с SUPERAntiSpyware и зададох на Avast да направи начално сканиране при рестартиране на компютъра.

Много гадини се изчистиха но остана една досада,която не мога да я премахна. Непрекъснато се зареждат някакви страници от интернет.,които като ги затворя след няколко минути пак се отварят.

Ето какви са:

 

post-1630-0-91792900-1494058965_thumb.jpg

Link to comment
Сподели другаде

Влез във настройките на Internet Explorer-а  -> Опции за интернет -> Програми -> Управление на добавки и от там махаш всички неща които ти изглеждат нередни. Това не е вирус, не се засича от нищо просто защото е AdWare представен като добавка в Internet Explorer, Google Chrome и всички браузъри. 

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Здравейте, не знаех коя тема да избера, но тази май е подходяща. От снощи се появи проблем със страницата на abv.bg. Когато се опитам да я стартирам, тя се зарежда за около секунда и след това се прехвърля към google търсачката. Ако някой може да помогне, ще бъда благодарна.

Link to comment
Сподели другаде

Към основната страница на Google ли те пренасочва или към някоя страница, в която е въведена дума за търсене? Само при отваряне на Abv.bg ли се получава това? С кой браузър има проблем? С други браузъри има ли проблеми? Каква е операционната система? 

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...