rwsrumen1 Публикувано Април 9, 2017 Report Share Публикувано Април 9, 2017 Имам следния проблем. След стартиране на комп. много бавно се се заржда и то тази част, преди да започне да търси какви устройства има. След това е добре. По-рано като го включа не мога да прочета редовете при зареждане, така бързо минаваха, а сега става ред по ред бавно. Дъното ми е Asus P5ND2 SE Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 14, 2017 Report Share Публикувано Април 14, 2017 Традиционна практика е да започнеш да разкачаш устройства едно по едно и да тестваш дали ще има подобрение.Можеш и да разкачиш всички наведнъж, след това започваш да ги закачаш едно по едно. Под устройства имам предвид всякакви устройства свързани към задния панел на дънната платка и предните USB портове, както и вътрешни твърди дискове, оптични устройства и всякакви други, които не са нужни за успешното преминаване на BIOS проверката. Т.е. можеш да оставиш процесор, памет и видео карта. Може и да опиташ да занулиш настройките на BIOS, преди да пристъпиш към хардуерни тестове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост