Zibito Публикувано Февруари 19, 2017 Report Share Публикувано Февруари 19, 2017 Здравейте хора, имам един много скапан проблемЗначи имам слушалки, които на компютърат вървят супер, обаче на лаптопа ми не мога да ги включа.. имам само един порт.. и съм с вграденияВсъщност слушалките ми имат една букса в която и този кабел за звука и този на микрофона ги включвам в едно, но пак с вградения не знайно защо съм... вижте за какво става дума, как да деактивирам вградения микрофон? и да заместя драйвъра на вграденя с този на мойте слушалки?. Благодаря предварително Знаете какъв ми е лаптопа от тези всички теми които съм пускал Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 19, 2017 Report Share Публикувано Февруари 19, 2017 Нещо ме мързи да търся модела на лаптопа ти. Ако той има само един 3.5 мм. жак, то той най-вероятно е само изход и няма начин да свържеш друг микрофон към него. Ще ти трябва някаква външна звукова карта. Нещо такова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Март 21, 2017 Author Report Share Публикувано Март 21, 2017 Благодаря, а случайно да знаете от какво се случва? това с микрофона? или как да го фиксирам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 21, 2017 Report Share Публикувано Март 21, 2017 И какъв точно е проблемът? Така и не разбрах. Реално ако имаш по-калпав и по-добър микрофон, просто избираш да използваш по-добрия и това е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост