Jump to content

Относно Гугъл Хром


Препоръчан пост

Днеска се пробвам да влезна в един сайт, няма да го пиша да не му правя реклама и ми изписва, че " На хоризонта има злонамерен софтуер", червена страница и до там. Предупреждение. С другите сайтове нямам абсолютно никакъв проблем.

 

След това почнах да сканирам за вируси и т.н. Преинсталирах хром. Всичко което си правя за да си пазя чист лаптопа. Но проблема не отшумява. 

 

Антивирусната ми е Аваст ( платена версия ), всичко и е обновено. Хрома - всичко е обновено, инсталирал съм адд блок. До вчера нямаше никакви проблем. Казвам ми че сайта е атакуван и него отваря за да не се заразя.

 

Просто искам да попитам да се страхувам ли от нещо, тъй като нито ми открива вируси антивурисна, майлеър съм пуснал и там нищо. Да го разбирам ли, че атаката идва от сайта. 

 

В прочем преди няколко месеца същото ми беше станало и с друг сайт и проблема отшумя. Много ще съм благодарен на този които ми помогне.

Link to comment
Сподели другаде

Може ли да покажеш, какво имаш инсталирано във разширенията на хрома.Трябва ни за да можем да си направим правилните изводи!

Отвори хрома и във адресната лента със копи/пейст постави това:

 

chrome://extensions

 

Направи снимка и ни я покажи!

Link to comment
Сподели другаде

Нямам нищо инсталирано, тъй като преинсталирах браузъра. Проблема се оказа че не е само при мен, а при почти всички хората, които се опитват да влезнат. Може да се заключва темата. :)

 

Много рядко добавян неща към хрома, в момента имам инсталиран само един адд блок плюс. ;)

Link to comment
Сподели другаде

Нямам нищо инсталирано, тъй като преинсталирах браузъра.

Стига де:

Нямаш нищо инсталирано, само Adblock Plus!!!

Със нищо не помагаш! И аз няма да помагам! Спри си Adblock-а и няма да имаш проблеми!

Link to comment
Сподели другаде

Политика на Google е да показва червената страница със съобщението, че страницата е опасна. Правят това за да "предпазят" потребителя от опасността да разглеждат страници с публикуван софтуер например, или торенти. Преди време Google беше решил, че и Softvisia е опасен :) . Решението да се заобиколи забраната на Google е просто - отвори страницата с друг браузър, за предпочитане такъв, който не е създаден на основата на Chrome.

Link to comment
Сподели другаде

Проблема не беше в браузъра, а в това, че сайта беше наистина атакуван. Вчера когато писах се свързах с екипа на сайта и те потвърдиха това. Сега с него всичко е окей.

 

@

Digimon - Когато кажа нещо може би наистина е така. Няма за какво да спирам тази приставка, тъй като тя си върши идеална работа, тоест аз мисля така. Ако на теб не ти харесва проблема с съвсем друг. И не съм те молил да помагаш !
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...