Zibito Публикувано Юни 16, 2016 Report Share Публикувано Юни 16, 2016 Здравейте, искам да попитам, как мога да си оправя екрана при игрите, с лаптоп съм, и резолуция 1366x768 на екрана, а като пусна някоя игра, екрана има две голями линии, от ляво и дясно, а аз искам да играя на цяля екран, на компютъра ми не беше така.Лаптопа ми е с характеристики (качих снимки), и също така когато пусна Gta iv Ми показва, че имам 109 Memory????? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Юни 16, 2016 Report Share Публикувано Юни 16, 2016 Здравейте, искам да попитам, как мога да си оправя екрана при игрите, с лаптоп съм, и резолуция 1366x768 на екрана, а като пусна някоя игра, екрана има две голями линии, от ляво и дясно, а аз искам да играя на цяля екран, на компютъра ми не беше така.Лаптопа ми е с характеристики (качих снимки), и също така когато пусна Gta iv Ми показва, че имам 109 Memory????Може,ако си смениш резолюцията от настройките на графиката на съответната игра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesyo Публикувано Юни 17, 2016 Report Share Публикувано Юни 17, 2016 Предполагам, че играеш стари игри с формат на резолюциите 4:3. Потърси в интернет могат ли да се пуснат игрите в твоята резолюция! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Юни 17, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 17, 2016 Може,ако си смениш резолюцията от настройките на графиката на съответната игра.опитах не става Предполагам, че играеш стари игри с формат на резолюциите 4:3. Потърси в интернет могат ли да се пуснат игрите в твоята резолюция!Играя Gta San Andreas, GTA IV, Counter Strike 1.6, GTA Vice City, и много ме дразни този екран Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2016 Report Share Публикувано Юни 17, 2016 Би следвало GTA IV и Counter-Strike 1.6 да имат поддръжка на широкоекранни разделителни способности. Ти на каква играеш? San Andreas и Vice City може да са по-проблемни. За евентуални решения виж тук и тук. Колко добре ще работят тези решения не мога да кажа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Юни 18, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 18, 2016 Би следвало GTA IV и Counter-Strike 1.6 да имат поддръжка на широкоекранни разделителни способности. Ти на каква играеш? San Andreas и Vice City може да са по-проблемни. За евентуални решения виж тук и тук. Колко добре ще работят тези решения не мога да кажа.Опитах на Gta Iv и Cs 1.6, от настройките не успях, по едно време ми изписва екрана... Не знам какво,да направя, колкото до vice city, и тези, не разбрах как дда ги оправя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 18, 2016 Report Share Публикувано Юни 18, 2016 Като за начало кажи на каква разделителна способност се опитваш да играеш? Не би трябвало да имаш проблеми с черни ленти, ако си избрал 1366x768. И съвсем отделен е въпросът, че вградената видео карта в процесора ти е слаба и неподходяща за GTA IV. За Vice City и San Andreas ти дадох линкове към евентуални решения. Това са стари игри, които не нямат собствена поддръжка на широкоекранни разделителни способности. Затова ще се наложи да се прибегне до неофициални методи (ако искаш го наречи „хакване“, може би ще ти допадне повече). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост