gydi Публикувано Юни 14, 2016 Report Share Публикувано Юни 14, 2016 Как да инсталирам драйвери за usb3 на компютър с Windows 7 32 USB не работят. Няма ps2 портове, няма клавиатура и мишка. Мога да стартирам от флашка операциона система с работеща мишка и клавиатура. Имам инсталациония пакет за USB Някой има ли идеи, начини? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 14, 2016 Report Share Публикувано Юни 14, 2016 Не може да нямаш и някакви USB 2.0 портове. Иначе кажи точно каква е дънната платка. Ако е лаптоп, кажи модела му. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gydi Публикувано Юни 14, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2016 TinkCentre M700z http://shop.lenovo.com/us/en/desktops/thinkcentre/m-series-all-in-ones/m700z/ имало2 x USB 3.0 Ports (1 x always-on fast charge USB)4 x USB 2.0 Ports Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 14, 2016 Report Share Публикувано Юни 14, 2016 На мен ми се струва че във BIOS USB keyboard/mouse са на Disable! Ако ги разреши /Енабле/ и ще се оправи! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gydi Публикувано Юни 14, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2016 На мен ми се струва че във BIOS USB keyboard/mouse са на Disable! Ако ги разреши /Енабле/ и ще се оправи!Разрешени са. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
megatone Публикувано Юни 14, 2016 Report Share Публикувано Юни 14, 2016 Ако не намериш друго решение можеш да си вградиш драйверите в инсталационния диск/iso с https://www.ntlite.com/и да преинсталираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Юни 14, 2016 Report Share Публикувано Юни 14, 2016 Как да инсталирам драйвери за usb3 на компютър с Windows 7 32 USB не работят. Няма ps2 портове, няма клавиатура и мишка. Мога да стартирам от флашка операциона система с работеща мишка и клавиатура. Имам инсталациония пакет за USB Някой има ли идеи, начини?Имах същия проблем с един лаптоп,който нямашe USB портове 2.0,а само 3.0. Проблема го реших,като инсталирах Windows10. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 15, 2016 Report Share Публикувано Юни 15, 2016 Интересно е защо не си проверил на сайта на Lenovo, защото там има драйвър за USB 3.0: това и това. Съветвам те да инсталираш и двете. Другият въпрос, който ме измъчва, е защо на тази съвременна система е инсталирана Windows 7, и то 32-битова. Това граничи с безумие. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gydi Публикувано Юни 16, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2016 Интересно е защо не си проверил на сайта на Lenovo, защото там има драйвър за USB 3.0: това и това. Съветвам те да инсталираш и двете. Другият въпрос, който ме измъчва, е защо на тази съвременна система е инсталирана Windows 7, и то 32-битова. Това граничи с безумие. Трябва да се инсталира точно определен специален имидж .Драйверите си ги имам.Пробвах с run , run once в регистрите да пусна инсталацията на драйверите но не успях.Копирах драйвери където ми попадне, windows, system32, .\drivers. .\inf Има ли някакъв начин да се каже на windows-a update device drivers ? Нещо да се промени в регистрите и когато зарежа windowsa да update device drivers Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 16, 2016 Report Share Публикувано Юни 16, 2016 Това със специалния имидж не го разбрах. Драйвърите трябва да имат разархивирани папки в C:\DRIVERS. Можеш от там отново да стартираш инсталацията, а можеш да ги инсталираш през Device Manager, като ръчно посочиш папката с драйвъритe, която трябва да е подпапката Drivers в основната папка, където се намира Setup.exe. Ако в Device Manager няма неразпознати устройства, провери дали USB 3.0 контролерите са инсталирани коректно. Ако са, тогава значи не би трябвало да има проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gydi Публикувано Юни 28, 2016 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2016 Излъгах го компа с една rs232/ серийна мишка дето вървеше само в 3 посоки но достатъчно за да инсталирам usb драйверите. .....................................................Специален имидж с доста ограничения и специални служебни програми който секюритито ме задължава да слагам. (което си е правилно)И се преработва за много пари. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост