Zibito Публикувано Май 15, 2016 Report Share Публикувано Май 15, 2016 Здравейте приятели искам да попитам защо когато си отворя NeedForSpeed TheRun ми изписваThe application was unable to start correctly (0xc0000007b). Click Ok to close applicationОпитах с преинсталация на играта (не става), сложих липсващото dll, не става, преинсталирах DirectX, и пак не става опитах с safe mode и НЕ, моля някой да ми помогне, покривам изискванията, с най- новите драйвъри за моята видеокарта съм.Ето и снимка на erorra, a да и имам VC ++ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2016 Report Share Публикувано Май 16, 2016 Опитай да изтриеш всички файлове, чиито имена започват с „xinput1_“ (т.е. xinput1_1, xinput1_2 и т.н.) в папка C:\Windows\System32. След това отново изтегли и инсталирай DirectX. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Май 16, 2016 Author Report Share Публикувано Май 16, 2016 Опитай да изтриеш всички файлове, чиито имена започват с „xinput1_“ (т.е. xinput1_1, xinput1_2 и т.н.) в папка C:\Windows\System32. След това отново изтегли и инсталирай DirectX.ami ot SySWow64, с 64 бит windows 7 ultimate съм. И пак не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2016 Report Share Публикувано Май 16, 2016 Не разбрах. Ти и от двете папки ли ги изтри или само от system32? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Май 16, 2016 Author Report Share Публикувано Май 16, 2016 Не разбрах. Ти и от двете папки ли ги изтри или само от system32?system32 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17, 2016 Report Share Публикувано Май 17, 2016 Изтрий ги от двете папки и инсталирай отново DirectX. Кои версии на Visual C++ библиотеките имаш? Каква е архитектурата на операционната система, 32- или 64-бита? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Май 17, 2016 Author Report Share Публикувано Май 17, 2016 Изтрий ги от двете папки и инсталирай отново DirectX. Кои версии на Visual C++ библиотеките имаш? Каква е архитектурата на операционната система, 32- или 64-бита?Oперациона система x64 битова, имам папка Програмни файлове x86 и Програмни файлове само.А версиите на Visual C++ са MICROSOFT VISUAL C++ 2012 REDISTRIBUTALE X86 и x64 А да и имам Xinput 9_1_0 но не знам и него ли да го изттрия? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17, 2016 Report Share Публикувано Май 17, 2016 имам папка Програмни файлове x86 и Програмни файлове само.Не разбрах това защо го спомена. А да и имам Xinput 9_1_0 но не знам и него ли да го изттрия?Недей. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Май 17, 2016 Author Report Share Публикувано Май 17, 2016 Не разбрах това защо го спомена. Недей.Пак нищо не става... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17, 2016 Report Share Публикувано Май 17, 2016 Увери се, че все пак си инсталирал DirectX коректно и същите библиотеки са отново инсталирани.След това опитай да инсталираш Visual C++ Redistributable 2013, и двете версии (x86 и x64). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zibito Публикувано Май 26, 2016 Author Report Share Публикувано Май 26, 2016 Увери се, че все пак си инсталирал DirectX коректно и същите библиотеки са отново инсталирани. След това опитай да инсталираш Visual C++ Redistributable 2013, и двете версии (x86 и x64).Извинявам се, че не писах толкова време нямах възможността, но искам да кажа, ако няма такава тема, ето и една програма, с която се справих с този проблем (оправи всяка една игра при мене) https://docs.google.com/uc?id=0B0h-NHKRYdb3cHRDQzlXMzNpNGc&export=download&pageId=100949234306335083184. Трябва да я инсталирам, и стартирам, след това, просто трябва да натисна "installeren" и чакам 5 - 20 минути, и готово (това инсталира всички нужни неща, като тези които ми предложихте по горе). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост