Николай Киров Публикувано Май 4, 2016 Report Share Публикувано Май 4, 2016 Здравейте от няколко месеца ми прави този проблем да ми изключва най-много игрите което е кофти , играя 30 мин. и се показва съобщение в този случай играх hl2 но го прави и на cs и на много други преди този проблем се появяваха сайтове , като влеза в chrome и излизат реклами през 10-15 мин.Windows 7 Home Premium 32bit - купенService Pack 1 AMD Athlon II X4 640 3.00GHz4 GB ram - 3.25 използваемиNVIDIA Geforce GTS 450 1GBОпитах да го изчиста от вируси , пуснах Dr.Web и Malwarebytes Anti-Malware (безплатна) но пак излизат реклами и пак се изключват игрите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Май 4, 2016 Report Share Публикувано Май 4, 2016 Здравейте от няколко месеца ми прави този проблем да ми изключва най-много игрите което е кофти , играя 30 мин. и се показва съобщение в този случай играх hl2 но го прави и на cs и на много други преди този проблем се появяваха сайтове , като влеза в chrome и излизат реклами през 10-15 мин.Windows 7 Home Premium 32bit - купенService Pack 1 AMD Athlon II X4 640 3.00GHz4 GB ram - 3.25 използваемиNVIDIA Geforce GTS 450 1GBОпитах да го изчиста от вируси , пуснах Dr.Web и Malwarebytes Anti-Malware (безплатна) но пак излизат реклами и пак се изключват игрите.krash.pngЗа да не ти изкачат реклами препоръчвам да инсталираш добавката за Crome- Adblock Plus for Google Chrome blockshttps://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-plus/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddbМоже да се справиш лесно и с тази програма-http://ccleaner.bg.softonic.com/ За внезапното спиране на игра- може да е по много причини. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Николай Киров Публикувано Май 4, 2016 Author Report Share Публикувано Май 4, 2016 Благодаря , рекламите вече ги няма но ще съм и много благодарен ако някой ми каже как да спра windows да ми спира игрите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Май 4, 2016 Report Share Публикувано Май 4, 2016 Благодаря , рекламите вече ги няма но ще съм и много благодарен ако някой ми каже как да спра windows да ми спира игрите.Щом след 30мин ти спира игра,това значи,че е свързано с производителноста на компютъра. Възможно е да се претоварва процесора,висока температура на процесора,дължащо се натрупан прах или стара термопаста на охладителя на процесора. Може да е от видеокарта или захранване.Възможно да е и софтуерен проблема.Както писах по-горе причините може да са много.С добавката ли спря рекламите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Николай Киров Публикувано Май 4, 2016 Author Report Share Публикувано Май 4, 2016 Не е температурата на процесора защото я наблюдавам 40-50 максимум от прах го чистих преди неколко дена а за термопаста... не е слагана от 2012.Видеото държи макс. 60 а захранването не съм имал проблеми с него.Ии да с добавката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 4, 2016 Report Share Публикувано Май 4, 2016 Игрите закупени в Steam ли са? Драйвърите за хардуерните компоненти актуални ли са? Бих помолил да използваш Глиф и да дадеш информация за хардуера, грешките от Event Viewer и дневник от Autoruns. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Май 4, 2016 Report Share Публикувано Май 4, 2016 Игрите закупени в Steam ли са? Драйвърите за хардуерните компоненти актуални ли са? Бих помолил да използваш Глиф и да дадеш информация за хардуера, грешките от Event Viewer и дневник от Autoruns.Освен това да провери в диспечера на задачите процесите и производителноста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Николай Киров Публикувано Май 4, 2016 Author Report Share Публикувано Май 4, 2016 Игрите са от Steam , а за драйвърите не ми е дало да инсталирам нови от месеци.Logs_user_04.05_20.02.zipА за искането от Ramzeslll ето снимкки: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Май 4, 2016 Report Share Публикувано Май 4, 2016 Относно производителноста и процесите няма проблеми. Това е при ненатоварен компютър.Другото което бих те посъветвал е ако имаш контролна точка преди да ти прави проблем е да възстановиш системата.Архивираните файлове не съм ги гледал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Николай Киров Публикувано Май 5, 2016 Author Report Share Публикувано Май 5, 2016 Нещо не разбрах каква контролна точка и къде мога да я намера и как да възтановя системата бихте ли ми обяснили ако може. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Май 5, 2016 Report Share Публикувано Май 5, 2016 Нещо не разбрах каква контролна точка и къде мога да я намера и как да възтановя системата бихте ли ми обяснили ако може.Eто как става-http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows7/restore-system-files-and-settingsето и едно видео - http://vbox7.com/play:3961981b3bЗа да има резултат посочи точка за възстановяване със стара дата преди да е възникнал проблема-например: ако проблема е станал през март избери точка за възстановяване от месец февруари ако има такава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Николай Киров Публикувано Май 5, 2016 Author Report Share Публикувано Май 5, 2016 А да попитам като го върна до определено време нещата който ги имам в момента няма да ги има така ли ? Защото ако е така няма как да го направа защото не ползвам само аз този компютър Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Май 5, 2016 Report Share Публикувано Май 5, 2016 А да попитам като го върна до определено време нещата който ги имам в момента няма да ги има така ли ? Защото ако е така няма как да го направа защото не ползвам само аз този компютър Нищо няма да изчезне или да се изгуби. Само ще върне системата,от дата,която си избрал,когато е била стабилна и не си имал проблем със спирането на игрите.Забележка-при възстановяването избери вариант2 от видеото,което дал като пример по-горе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Николай Киров Публикувано Май 5, 2016 Author Report Share Публикувано Май 5, 2016 Направих това което казахте но нямаше по стара дата от днешната и пак прави същия проблем този път спря при смяна на картата но дигна папка C с 1GB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2016 Report Share Публикувано Май 5, 2016 Хардуерните компоненти (основно паметта и твърдият диск) тествани ли са за проблеми? Съветвам и да си актуализираш драйвърите. Ако не знаеш как да намериш актуалните версии, кажи. Можеш и временно да спреш ShadowPlay. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост