angelatanas Публикувано Март 3, 2016 Report Share Публикувано Март 3, 2016 Не мога да го инсталирам,излиза ми това съобщение:http://postimg.org/image/z59p6amhr/,а преди да го деинсталирам при ъбдейт не можеше да регистрира нищо,нито един кодек,филтър,сплитер и пр.Свикнал съм с MPC-HC,плейваше всичко.Сега инсталирах PotPlayer,имам и smplayer-portable,който е лек и добър,но предпочитам MPC.Имам стар сандък,с XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Март 3, 2016 Report Share Публикувано Март 3, 2016 След деинсталиране обикновенно се рестартира и после инсталираш новият пакет.Но и от съобщението се вижда и друга възможна причина - вирус или малуер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2016 Report Share Публикувано Март 3, 2016 Съмнява ме точно това да се дължи на злонамерен софтуер, но няма да навреди да направиш едно сканиране с Malwarebytes Anti-Malware. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
angelatanas Публикувано Март 3, 2016 Author Report Share Публикувано Март 3, 2016 Нямам инсталирани антивирусни от много години,ползвам Emergency Kit Scanner и Dr.Web cureit,нищо не откриха,но ако трябва ще инсталирам Malwarebytes Anti-Malware.Нямам гадини,другаде е,но не е лъжица за мен,нивото ми е полу-идиот потребител.Нещо с регистрите,но там не пипам,ако ги объркам не мога да ги оправя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Март 3, 2016 Report Share Публикувано Март 3, 2016 Изтегли Tweaking.com - Windows Repair портативната версия, разархивирай и щакни с десен бутон на Repair_Windows. Избери Run as administrator. Щракни на раздел Repairs, бутон Open Repairs. В ляво махни отметката от All Repairs. Сега постави отметки на 01 и 03 и 14 и щрактни бутон Start Repairs. Като завършат всички операции рестартирай компютъра. След като зареди стартирай пакета с кодеци с административни права. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
angelatanas Публикувано Март 4, 2016 Author Report Share Публикувано Март 4, 2016 Изтегли Tweaking.com - Windows Repair портативната версия, разархивирай и щакни с десен бутон на Repair_Windows. Избери Run as administrator. Щракни на раздел Repairs, бутон Open Repairs. В ляво махни отметката от All Repairs. Сега постави отметки на 01 и 03 и 14 и щрактни бутон Start Repairs. Като завършат всички операции рестартирай компютъра. След като зареди стартирай пакета с кодеци с административни права.Интересна програмка,но не свърши работа,отново неуспех.Благодаря ти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Март 4, 2016 Report Share Публикувано Март 4, 2016 Отново същото ли е съобщението за грешка.Стартирай cmd като администратор и в него напиши:sfc /scannow.Като завърши проверката копирай и постави следния текст:findstr /c:"[sR]" %windir%\logs\cbs\cbs.log>%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txtПрикачи файла sfcdetails.txt, който е на работния плот. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
angelatanas Публикувано Март 4, 2016 Author Report Share Публикувано Март 4, 2016 Отново същото ли е съобщението за грешка.Стартирай cmd като администратор и в него напиши:sfc /scannow.Като завърши проверката копирай и постави следния текст:findstr /c:"[sR]" %windir%\logs\cbs\cbs.log>%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txtПрикачи файла sfcdetails.txt, който е на работния плот.Не мога да направя проверката,иска ми диск,а нямам.Колкото до системните файлове,не са добре защото макар и рядко ми прави син екран,а и WMPlayer е буквално изтръгнат.Ще карам така,вече пейстнах portable версия на MPC-BE,има си всичко и работи перфектно. Поздрави и благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост