Jump to content

Менидж България - Бъди активен и спечели хостинг и други награди


Препоръчан пост

darklogo.thumb.png.e115a412062f63ccd63c3

Кои сме ние?

 

Менидж България е общност, фокусирана върху бизнес, маркетинг, хостинг и технологии, посещавана предимно от предприемачи, системни администратори, уебмастъри, SEO специалисти и други.

В стремежа си да обединява, обогатява и помага, екипът на Менидж България се е погрижил за създаването на най-различни раздели, в които потребителите могат да дискутират, търгуват и обменят опит.

 

Освен това, във форума бихте могли да откриете най-различни кампании и програми, създадени в помощ на българските предприемачи и уебмастъри.

 

Ние вярваме, че истинските предприемачи са изпълнители, а не мечтатели. Работете за осъществяването на мечтите си или някой друг ще Ви наеме, за да работите за неговите.

 

Какво представлява нашата програма?

 

Преди всичко, идеята на нашата програма е да подпомогне на обикновените потребители. Програмата се състои от икономическа система, която разполага със собствена валута, използвана като разплащателно средство и пазар, откъдето можете да закупите най-различни продукти и услуги на достъпни цени.

 

Ние разбираме, че ежемесечното плащане на споделен хостинг, необходим за присъствието на Вашия уеб сайт в Интернет пространството, не е от най-приятните неща на света.

 

Именно по тази причина ние измислихме тази програма, която Ви позволява, докато създавате ново съдържание и получавате положителна репутация в Менидж България, същевременно да трупате и виртуални пари, с които по-късно да закупите споделен хостинг, както и други услуги. 

 

По какъв начин работи програмата?

 

Форумът е задвижван заедно с икономическа система, която както вече споменахме разполага със собствена валута, използвана като разплащателно средство за покупка на продукти и услуги от пазара. Изложените продукти и услуги могат да бъдат закупени само и единствено с виртуални форумни пари.

 

Когато създавате ново съдържание или получавате положителна репутация, Вие получавате възнаграждание под формата на виртуални пари. Колкото по-често и по-усилено създавате ново съдържание и получавате положителна репутация, толкова повече виртуални пари трупате в своята спестовна сметка.

 

Когато натрупате по-голяма сума, Вие получавате възможността да закупите изложените продукти и услуги със съответните виртуални пари. След закупуването на определена услуга, сумата се приспада от Вашия акаунт. Нашата икономическа система има и банка, носеща името Менидж България Банк, където можете да внасяте пари за олихвяване и следователно да ги изтегляте. Олихвяването се извършва всеки ден с по 0.5 процента за период от 7 дена, като таксата от банката е 15 стотинки за същия период.

 

Колко време отнема за спестяването на достатъчно пари?

 

С оглед на това, че за:

 • За всяка новосъздадена тема, Вие получавате 5 стотинки.
 • За всеки новосъздаден коментар във вече създадена тема, Вие получавате 5 стотинки.
 • За всяка получена положителна репутация, Вие получавате 8 стотинки.
 • За всяко дневно посещение на форума, Вие получавате 10 стотинки.

Имайте предвид, че по усмотрение на администратор Вие можете да получите по-голямо количество виртуални пари, ако прецени, че съдържанието, което сте публикували е важно, интересно и най-вече полезно.

 

Комбинирайки четирите начина за събиране на виртуални пари, Вие можете в рамките на няколко дни или седмици да се сдобиете с нов хостинг или друга услуга. 

 

Например, ако всеки ден посещавате форума, за един месец ще съберете 3лв и същевременно, ако пишете коментари и получавате положителна репутация, ще съберете достатъчно виртуални пари в рамките на няколко седмици.

 

Услуги и планове:

 

Хостинг от ICN.BG

 • Дисково пространство: 5GB HDD
 • Месечен трафик: Неограничен трафик
 • Пощенски кутии: Неограничен брой
 • Допълнителни домейни: Неограничен брой
 • Количество поддомейни: Неограничен брой
 • Резервни копия: Ежедневен бекъп
 • Кеширане: CDN с 12 точки

Цена: 7.50лв/месец.

button3.png.b42b1a70a8937fc6fccfd71a8829

Сканиране за уязвимости от SHIELD.BG

 • Възможност за сканиране на 1 уеб сайт
 • Еднократно сканиране за уязвимости
 • Външно сканиране за уязвимости
 • Ръчно сканиране за уязвимости

Цена: 10лв/месец.

button4.png.6da862f72df570182761d37b2a44

Почистване на вируси от SHIELD.BG

 • Инсталация на антивирусен софтуер
 • Конфигурация на антивирусен софтуер
 • Ръчно почистване на Malwares
 • Ръчно почистване на Adwares
 • Ръчно почистване на Spywares

Цена: 15лв/еднократна такса.

button1.png.0a54b9ac513e061e599d5e3352e6

 
 

Разгледайте всички предлагани продукти и услуги.

 

Имайте предвид, че предлаганите услуги подлежат на обновяване и в последствие могат да бъдат добавяни допълнителни неща, включително добавяне на още услуги.

 

Допълнителна информация

Със съдействието на:

logo.jpg.085113d6e44b5972b87945552fd5c92

icn-logo.png.52c032c760b9af38f7457e3ae74

Бихме искали да използваме случая, за да благодарим на всички компании, включили се в програмата и помогнали за нейното осъществяване, най-вече за тяхното усърдие и професионализъм, показани по време на процеса на работа.

 

Моля, ако желаете да се присъедините към нашата програма с Ваш продукт или услуга, използвайте контактната форма, за да се свържете с нас.

post-41412-0-58628800-1456080973_thumb.png

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
 • Създай ново...