krum4o92 Публикувано Февруари 6, 2016 Report Share Публикувано Февруари 6, 2016 здр приятели нов съм тук и като нов имам въпросче и бих желал ако можете наистина да ми помогнете за решаването на моето проблемче което е много неприятно за мен ! Така почвам значи преинсталирах windowsa както си трбва и след няколко часа или ден не мога да влизам в vbox,google много сайтове почти всички без малко и така пробвах на повечко браузъри да видя дали е грешката от там но не беше,пак принсталирах windowsa и пак всичко тръгна точно влизах кадето поискам и след определено време пак същият проблем не мога да вляза в никой сайт не съм с рутер и смятам че проблема не е от интернет а и аз нз вече някой ако знае много ще съм му благодарен вече незнам какво да правя и съм много отчаян !? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Февруари 6, 2016 Report Share Публикувано Февруари 6, 2016 Когато се опиташ да влезеш какво ти пише? Някаква грешка? Каква е ОС? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krum4o92 Публикувано Февруари 6, 2016 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2016 еми със Windows 7 Ultimate и от начало след преинсалация влиза на всякаде после ми изписва няма връска с тази страница нещо подобно като грешка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Февруари 6, 2016 Report Share Публикувано Февруари 6, 2016 Ще е добре да снимаш грешката и да качиш снимката тук. А проблема в Safe Mode има ли го? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост