Jump to content

Кой(и) аудио плеър(и) използвате? (2016)


Night_Raven

Кой(и) аудио плеър(и) използвате?  

20 потребители са гласували

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчан пост

foobar2000 е плеърът, на който се спрях преди доста време. Все още не е сменен и нямам и намерение да ползвам друг. Харесва ми функционалността, гъвкавостта и изчистеността му. 

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 months later...

Windows Media Player се счита за мултимедиен плеър, което включва видео и аудио.

 

В смисъл - счита се от Микрософт ли? Ако не, то по кой критерий се обявява плеъра за аудио плеър? Кога може да се обяви един плеър като еквивалент на аудио плеър?

Link to comment
Сподели другаде

Да, може да се каже, че се счита от Microsoft, защото 1) в името си има „media“ и 2) плеърът от много време си поддържа възпроизвеждане на видео и аудио формати. Това го прави мултимедиен плеър, с може би лек превес на видео.

 

Това, че даден плеър набляга на възпроизвеждане на видео, не означава, че не може да се използва за възпроизвеждане на аудио. Всеки има право да ползва каквото си поиска. Ако някой желае, може да използва Winamp за видео възпроизвеждане и The KMPlayer за аудио.

 

Наистина ли трябва да се заяждаш за всяка дреболия?

Link to comment
Сподели другаде

Грешка...! Не е заяждане. Попитах информативно, за да науча каква е дефиницията за аудио плеър, озадачен какво е нужно на един плеър да попадне в категория за аудио. Защото VLC възпроизвежда стократно повече аудио от WMP и на практика се получава нещо като TopTenReview, който в момента е избутал от класацията си най-върлите даунлоудъри на видео - цели два броя отсъстват, срам за тях. Същото беше и с аквариумните скрийнсейвъри, където държаха в сянка най-хитовия аквариум, но накрая нямаха друг избор освен да поправят грешката си след наплива и шумотевицата с най-добрия аквариум, и това става след много години.

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...