Jump to content

Кой торент клиент използвате? (2016)


Night_Raven

Кой торент клиент използвате?  

47 потребители са гласували

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчан пост

През изминалата 2015 година направих миграция от µTorrent на qBittorrent. µTorrent не е лош, но ми писна да се занимавам с някои специфични проблеми, както и рекламите, та реших да го сменя. Засега съм напълно доволен.

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 37
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Transmission е идеална за Gnome3 в моя случай с добавката му. Под Windows не ползвам такива програми, но на познати слагам qBittorrent - достоен заместник на новите версии µTorrent.

Link to comment
Сподели другаде

Администратора му правя забележка за така наречената миграция.

Има си абсолютно българско.

Забележка към мен? Защо така? Това за българското не го разбрах.
Link to comment
Сподели другаде

През изминалата 2015 година направих миграция от µTorrent на qBittorrent. µTorrent не е лош, но ми писна да се занимавам с някои специфични проблеми, както и рекламите, та реших да го сменя.

Не виждам какво пречи да си направиш настройката на uTorrent и да махнеш рекламите му само веднъж. След това архивираш settings.dat в SFX и с един клик винаги след първа инсталация ще имаш чист и неопетнен торент от висока класа.
Link to comment
Сподели другаде

Аз знам как да махна рекламите на uTorrent. Не е проблемът толкова в самото им махане, колкото в принципа, че се оливат с количеството на въпросните реклами.

Аз съм човек, който обича да е с актуален софтуер, а от uTorrent пускат често версии с малко промени, което леко ме дразни.

 

Самият клиент uTorrent е приличен, но с qBittorrent имам по-малко главоболия.

Link to comment
Сподели другаде

Аз също преминах на qBittorrent преди около година. uTorrent вече не е програмката, която харесвах толкова много (реклами, ненужни функции и проблемно поведение). Използването на стара версия, на какъвто и да е софтуер е крачка назад според мен.

Link to comment
Сподели другаде

Да не забравяме, че uTorrent е платен софтуер и рекламите са част от идеята за пазар. И да благодарим на автора, че въпреки всичко е оставил възможността да се използва безплатно без наличието на всички тези "банални" банери. Програмата е доказан ветеран в областта си и нищо не ме спира да продължа употребата й. :beach:

Link to comment
Сподели другаде

uTorrent не е платен софтуер и няма логика да е. Може да има платена версия с повече екстри, но основната винаги ще е безплатна. Това е софтуер, който е общо взето невъзможно да бъде продаван като платен продукт. Нека го кажем така: колко хора, които използват торент клиенти, за да теглят безплатно музика, филми, игри и друг софтуер от Интернет биха закупили подобна програма?

 

Не знам какво разбираш под „банални банери“.

 

Да, нищо не те спира да я използваш, в което няма нищо лошо. Всеки има право да избира. Моято избор е друг. Не виждам какъв е проблемът.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...