Night_Raven Публикувано Януари 20, 2016 Report Share Публикувано Януари 20, 2016 През изминалата 2015 година направих миграция от µTorrent на qBittorrent. µTorrent не е лош, но ми писна да се занимавам с някои специфични проблеми, както и рекламите, та реших да го сменя. Засега съм напълно доволен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 uTorrent под Windows и Transmission под Линукс. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 µTorrent. Наистина рекламите са досадни! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 µTorrent версия 1.8. Лека и без реклами. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vasettoo Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 Transmission е идеална за Gnome3 в моя случай с добавката му. Под Windows не ползвам такива програми, но на познати слагам qBittorrent - достоен заместник на новите версии µTorrent. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 µTorrent изключително, при това последната версия (или предпоследната, ако не се е обновил). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 µTorrent в момента и чат-пат BitTorrent Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
melmak Публикувано Януари 23, 2016 Report Share Публикувано Януари 23, 2016 Ползвам Tixati и qBittorrent. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Януари 26, 2016 Report Share Публикувано Януари 26, 2016 Администратора му правя забележка за така наречената миграция.Има си абсолютно българско.1.8.5 на uTorrent - няма реклами...няма миграции. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 26, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2016 Администратора му правя забележка за така наречената миграция. Има си абсолютно българско.Забележка към мен? Защо така? Това за българското не го разбрах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Януари 26, 2016 Report Share Публикувано Януари 26, 2016 През изминалата 2015 година направих миграция от µTorrent на qBittorrent. µTorrent не е лош, но ми писна да се занимавам с някои специфични проблеми, както и рекламите, та реших да го сменя.Не виждам какво пречи да си направиш настройката на uTorrent и да махнеш рекламите му само веднъж. След това архивираш settings.dat в SFX и с един клик винаги след първа инсталация ще имаш чист и неопетнен торент от висока класа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 26, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2016 Аз знам как да махна рекламите на uTorrent. Не е проблемът толкова в самото им махане, колкото в принципа, че се оливат с количеството на въпросните реклами. Аз съм човек, който обича да е с актуален софтуер, а от uTorrent пускат често версии с малко промени, което леко ме дразни. Самият клиент uTorrent е приличен, но с qBittorrent имам по-малко главоболия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Януари 26, 2016 Report Share Публикувано Януари 26, 2016 Аз също преминах на qBittorrent преди около година. uTorrent вече не е програмката, която харесвах толкова много (реклами, ненужни функции и проблемно поведение). Използването на стара версия, на какъвто и да е софтуер е крачка назад според мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Януари 26, 2016 Report Share Публикувано Януари 26, 2016 Да не забравяме, че uTorrent е платен софтуер и рекламите са част от идеята за пазар. И да благодарим на автора, че въпреки всичко е оставил възможността да се използва безплатно без наличието на всички тези "банални" банери. Програмата е доказан ветеран в областта си и нищо не ме спира да продължа употребата й. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 27, 2016 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2016 uTorrent не е платен софтуер и няма логика да е. Може да има платена версия с повече екстри, но основната винаги ще е безплатна. Това е софтуер, който е общо взето невъзможно да бъде продаван като платен продукт. Нека го кажем така: колко хора, които използват торент клиенти, за да теглят безплатно музика, филми, игри и друг софтуер от Интернет биха закупили подобна програма? Не знам какво разбираш под „банални банери“. Да, нищо не те спира да я използваш, в което няма нищо лошо. Всеки има право да избира. Моято избор е друг. Не виждам какъв е проблемът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост