Jump to content

Коя антивирусна програма използвате? (2016)


Night_Raven

Коя антивирусна програма използвате?  

24 потребители са гласували

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчан пост

Тенденцията се запазва да не използвам никаква антивирусна. Използвам комбинация от AppLocker, User Account Control, Enhanced Mitigation Experience Toolkit (EMET) и това, което имам в главата. :)

Link to comment
Сподели другаде

Ползвам Avast! Free Antivirus последните 8 г. Не считам за оправдан рискът да не ползвам антивирусна, макар че съм сравнително напреднал потребител на интернет и компютъра.

Link to comment
Сподели другаде

  • 5 months later...

Здравейте,

 

Може ли мениенто Ви отностно сравнение между ESET smart security r  и Kaspersky Endpoint Security.  В момента със с пробна версия на ESET, но тъй като имам познат който е дистрибутор на  Касперски и мога да я купя с отстъпка се чуда какво да избера.

 

Аз лично нямам особени наблюдения върху каспрерски - да не казвам никакви. Инсталирал съм предишни версии на старото ми лаптопче и определено в сравнение с ESET компютъра работеше по тромаво.

 

Поздари

Link to comment
Сподели другаде

В общи линии мнението ми е следното: от гледна точка само на ниво защита продуктите на Kaspersky Lab са малко по-добри, но също ги намирам и за малко по-тромави, докато софтуерът на ESET е по-лек. Реално погледнато според мен и двата продукта са добри и който и да избереш няма да е грешка.

 

Моят съвет е да ги тестваш (те затова имат пробни версии) и да прецениш кой ти допада повече като производителност, възможности и интерфейс и едва тогава да вземеш решение. 

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...