Night_Raven Публикувано Януари 20, 2016 Report Share Публикувано Януари 20, 2016 Тенденцията се запазва да не използвам никаква антивирусна. Използвам комбинация от AppLocker, User Account Control, Enhanced Mitigation Experience Toolkit (EMET) и това, което имам в главата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 Оффф....NOD32 - Като основна...Ама от време на време ползвам и други,за проверка,че НОДА понякога пропуска разни гадости... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 Аваст безплатната версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vasettoo Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 Вграденият в Windows го оставям - няма смисъл от товареща програма. Хигиената при ползване на компа ми е достатъчна, за да не влизат "буби". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 Ползвам Avast! Free Antivirus последните 8 г. Не считам за оправдан рискът да не ползвам антивирусна, макар че съм сравнително напреднал потребител на интернет и компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 Avast Free - последна актуална версия, от 8 години. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Юли 21, 2016 Report Share Публикувано Юли 21, 2016 Здравейте, Може ли мениенто Ви отностно сравнение между ESET smart security r и Kaspersky Endpoint Security. В момента със с пробна версия на ESET, но тъй като имам познат който е дистрибутор на Касперски и мога да я купя с отстъпка се чуда какво да избера. Аз лично нямам особени наблюдения върху каспрерски - да не казвам никакви. Инсталирал съм предишни версии на старото ми лаптопче и определено в сравнение с ESET компютъра работеше по тромаво. Поздари Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 21, 2016 Author Report Share Публикувано Юли 21, 2016 В общи линии мнението ми е следното: от гледна точка само на ниво защита продуктите на Kaspersky Lab са малко по-добри, но също ги намирам и за малко по-тромави, докато софтуерът на ESET е по-лек. Реално погледнато според мен и двата продукта са добри и който и да избереш няма да е грешка. Моят съвет е да ги тестваш (те затова имат пробни версии) и да прецениш кой ти допада повече като производителност, възможности и интерфейс и едва тогава да вземеш решение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Юли 21, 2016 Report Share Публикувано Юли 21, 2016 Dr.Web Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост