Jump to content

Коя(и) версия(и) на Windows използвате? (2016)


Night_Raven

Коя версия на Windows използвате?  

26 потребители са гласували

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчан пост

В момента съм с Windows 8.1. Не бързам да преминавам към Windows 10, защото към момента все още нямам нужда, но по-късно тази година ще направя миграция. Точно кога не съм решил, но планът е това да стане лятото или есента. Зависи от няколко фактора.

Link to comment
Сподели другаде

Аз съм с Windows 10. Ползвам я откакто я пуснаха за изтегляне. И за да не изкуша :) някой да си я сложи, ще кажа само че и тя както всякадруга версия си има и плюсове и минуси ;)

Link to comment
Сподели другаде

Все още имам машина, на която върви XP, като често ми се налага да ползвам и 7, но постепенно мигрирам изцяло към Linux и ще оставя Windows единствено  и само като резервен вариант, ако няма друг начин - например за програми от типа на Matlab, LTspice, OrCAD и др.

Link to comment
Сподели другаде

На служебния си седи още "седмицата" със спряни ъпдейти, след като "десятката" на личния ми даде за една седмица няколко сини екрана - тегобите на insider-а явно. След по-малко от година ползване на последния Windows се затвърждава мнението ми, че най-доброто излизало от M$ е 7. Ама какво ли разбирам аз, като го ползвам само за рипване на аудио дискове и гледане на някой 3D BluRay филм.

Link to comment
Сподели другаде

Откакто Windows 10 излезе лятото на 2015 г., ползвам него. В началото имаше известни проблеми, но постепенно ги оправиха с ъпдейтите. Сега работи добре. Най-много ми липсва търсачката в Windows 7, тази в 10 не върши почти никаква работа. Звукът (аудиото) в Windows 10 е с подобрено звучене в сравнение с Windows 7, който ползвах последните 5-6 г., откакто е излязъл. Много съм доволен от "седмицата", но реших да разнообразя малко. Windows 10 потребява и по-малко RAM памет. Windows 8/8.1 ги прескочих.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...