Night_Raven Публикувано Януари 20, 2016 Report Share Публикувано Януари 20, 2016 В момента съм с Windows 8.1. Не бързам да преминавам към Windows 10, защото към момента все още нямам нужда, но по-късно тази година ще направя миграция. Точно кога не съм решил, но планът е това да стане лятото или есента. Зависи от няколко фактора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Калоян Колев Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 Аз съм с Windows 10. Ползвам я откакто я пуснаха за изтегляне. И за да не изкуша някой да си я сложи, ще кажа само че и тя както всякадруга версия си има и плюсове и минуси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 Все още имам машина, на която върви XP, като често ми се налага да ползвам и 7, но постепенно мигрирам изцяло към Linux и ще оставя Windows единствено и само като резервен вариант, ако няма друг начин - например за програми от типа на Matlab, LTspice, OrCAD и др. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 Основно Windows 8.1 Pro. За по-стари неща XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 Едната ми машина е на 7-ца другата е на XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vasettoo Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 На служебния си седи още "седмицата" със спряни ъпдейти, след като "десятката" на личния ми даде за една седмица няколко сини екрана - тегобите на insider-а явно. След по-малко от година ползване на последния Windows се затвърждава мнението ми, че най-доброто излизало от M$ е 7. Ама какво ли разбирам аз, като го ползвам само за рипване на аудио дискове и гледане на някой 3D BluRay филм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 Откакто Windows 10 излезе лятото на 2015 г., ползвам него. В началото имаше известни проблеми, но постепенно ги оправиха с ъпдейтите. Сега работи добре. Най-много ми липсва търсачката в Windows 7, тази в 10 не върши почти никаква работа. Звукът (аудиото) в Windows 10 е с подобрено звучене в сравнение с Windows 7, който ползвах последните 5-6 г., откакто е излязъл. Много съм доволен от "седмицата", но реших да разнообразя малко. Windows 10 потребява и по-малко RAM памет. Windows 8/8.1 ги прескочих. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 21, 2016 Report Share Публикувано Януари 21, 2016 Windows 7 - вече 6-а година. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Януари 22, 2016 Report Share Публикувано Януари 22, 2016 Windows 10 Pro 32bit. След ъпдейт на Windows7 Ultimate. Работи стабилно вече 5 месеца. Проблем с някои стари игри-не тръгват,което не чак толкова голям проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Януари 22, 2016 Report Share Публикувано Януари 22, 2016 Windows XP Professional, 9 години нон-стоп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост