Jump to content

Google chrome - какви ли ги свърших?


Препоръчан пост

Здравейте момчета! :)

 

Ами вчера отварям настройките на хромата,трябваше ми "мащабиране".Гледам някаква опция "Стартирай Chrome в режим за Windows 8".Не бях я виждала! Естествено трябва да се информирам за какво става дума! :) Цък! Излезе син екран в средата с логото на Хрома,поседя малко,логото изчезна,ама синия екран си остана...и нищо повече.Хммм...Връщам се на десктопа.Цъкам върху иконата на хромата...да,ама не! Не отваря.Нищо не се случва! Опитвам "като администратор" така отвори.Отивам на "нулиране на настройките" какво нулира не знам! Отново пробвам от иконата,пак не става!? Рестартирах компа-същата работа. Пак нулиране,пак същото?! Отваря само като админ.

Ами...махнах я.Пак я инсталирах,пак същата работа? Само отваря "като админ" Имам няколко директни линка на десктопа,и от тях не иска! Опцията  "Стартирай Chrome в режим за Windows 8" стана на  "Повторно стартиране не Chrome в режим за Windows 8" ...Опитах и това...нищо! Какви ги свърших? Моля за помощ? ОС Windows 8.1 Pro.

Благодаря. :)

Link to comment
Сподели другаде

Виж тук и тук

Най-общо казано ако решиш отново да преинсталираш Chrome, при деинсталитането маркирай да бъдат изтрити профила и личните данни. След това провери папките AppData/Local и AppData/Roaming за папки на Google Chrome и ги изтрий. Това трябва да свърши работа и при новата инсталация Chrome би трябвало да се стартира без проблеми като десктоп програма, а не като Windows апликация. Ако имаш смелост можеш да пробваш и да прегледаш регистрите и да изтриеш всичко свързано с Chrome. Естествено, има и програми които правят това. Аз например използвам Revo Uninstaller Portable - тук.

Link to comment
Сподели другаде

Виж тук и тук

Най-общо казано ако решиш отново да преинсталираш Chrome, при деинсталитането маркирай да бъдат изтрити профила и личните данни. След това провери папките AppData/Local и AppData/Roaming за папки на Google Chrome и ги изтрий. Това трябва да свърши работа и при новата инсталация Chrome би трябвало да се стартира без проблеми като десктоп програма, а не като Windows апликация. Ако имаш смелост можеш да пробваш и да прегледаш регистрите и да изтриеш всичко свързано с Chrome. Естествено, има и програми които правят това. Аз например използвам Revo Uninstaller Portable - тук

 

 

Благодаря! Оправи се.Аз това упражнение го правих 3 пъти.Само дето за регистъра,си мислех ,че CCleaner чисти всичко! Чисти вятър! Намерих 62 записа с име chrome в регистъра,и като ги махнах  и пак преинсталирах се оправи!

 

Благодаря! :)

 

 

п.п. Хехе! Само,че това остана така в менюто  "Повторно стартиране не Chrome в режим за Windows 8" .Както и да е,не ме бърка. Браузера работи нормално вече! :)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...