SURF_lady Публикувано Август 12, 2015 Report Share Публикувано Август 12, 2015 Здравейте, Някой има ли представа с каква програма мога да направя подобен клип: По специално ме интересуват с какво мога да направя буквите подобни, подобни арт ефекти...Звуковите предполагам са ги подбирали или и те са с някоя програмка??Тези отгоре съм наясно, че са правени с някакво летящо дронче, но ми е интересно другите с какво са?? Благодаря предварително на отзовалите се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Август 18, 2015 Report Share Публикувано Август 18, 2015 По специално ме интересуват с какво мога да направя буквите подобни, подобни арт ефекти.. Арт ефекти не видях. Буквите се правят с графика, наричана шрифт или Font. Всяка програма за видео обработка го прави. Ефекта с малките букви е любителски и като такъв AVS Video Editor ще свърши работата, ужким си от Холивуд. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Август 21, 2015 Author Report Share Публикувано Август 21, 2015 За буквите и Font-а ми е ясно (или по-скоро предполагам), че всяка една проргама за видео обработка има подобен текстов редактор...Но например на 37-38 сек седи кадъра като рисунка с боички и лека промяна в текста към нея...Такива и подобни ефекти - и звукови, и музикални... дали не предлага някоя програмка за видео обработка?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Август 22, 2015 Report Share Публикувано Август 22, 2015 Такива и подобни ефекти - и звукови, и музикални... дали не предлага някоя програмка за видео обработка??Ще трябва да се запознаеш с продуктите на Adobe и да учиш няколко години, като накрая е добре да положиш изпит и да започнеш работа по специалността. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост