dan40o Публикувано Май 5, 2015 Report Share Публикувано Май 5, 2015 Това захранване ще ми свърши ли работа 600W GOLDENFIELD , 120mmНе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Май 5, 2015 Author Report Share Публикувано Май 5, 2015 Добре, явно наистина не разбирам от захранване затова ще помоля да ми предложите някое захранване на което ще мога да си сложа нова видео карта и този процесор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2015 Report Share Публикувано Май 5, 2015 Магазин? Бюджет за видео картата и захранващия блок? За какво ще се използва системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Май 5, 2015 Author Report Share Публикувано Май 5, 2015 Магазин? Бюджет за видео картата и захранващия блок? За какво ще се използва системата?За магазин не знам да кажем jarcomputers видео картата нещо от рода на NVIDIA GeForce GTX 660, пари за захранващия блок до 100 лева, а системата ще се използва предимно за игри затова и искам да сменя процесора и видео картата (За видео картата не съм сигурен дали ще стане на дъното, може да споделите). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 6, 2015 Report Share Публикувано Май 6, 2015 Chieftec A80 CTG-500 ревю. Цена: 103.39 лв Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Май 6, 2015 Author Report Share Публикувано Май 6, 2015 Chieftec A80 CTG-500 ревю. Цена: 103.39 лвЩе се побере ли на тази кутия Delux MV871 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 6, 2015 Report Share Публикувано Май 6, 2015 Захранването е стандартно. Ето размерите му: 140 mm x 150 mm x 87 mm. Вземи линия и мери.Според мен ще се събере в кутията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Май 6, 2015 Author Report Share Публикувано Май 6, 2015 Май ще се побере 405х410х180 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 6, 2015 Report Share Публикувано Май 6, 2015 Chieftec имат някои доста добри модели, но имат и не толкова добри. Т.е. шансът да се нацели нещо по-калпаво е по-голям. Аз силно бих препоръчал Corsair, защото при тях няма как да се попадне на нещо, което да не става. Основно препоръчвам CX серията. Corsair CX430 е според мен най-удачният и оптимален избор в случая. Мощността му не е толкова висока, но трябва да е напълно достатъчна, а и е изпитана и доказана бюджетна серия. Ако си притеснен от недостатъчна мощност и можеш да отделиш още 50-ина лева, тогава вземи Corsair CX500. Алтернативни варианти са моделите от VS серията: Corsair VS450 и Corsair VS550. Те имат по-добро съотношение мощност/лев и на теория трябва да са също толкова добри, но не са чак толкова доказана и изпитана серия, колкото CX, затова я предлагам като втори вариант. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 6, 2015 Report Share Публикувано Май 6, 2015 На Corsair-ите им липсват защитите и са с по една волтова линия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 6, 2015 Report Share Публикувано Май 6, 2015 На Corsair-ите им липсват защититеНапротив, имат си всички нужни защити. и са с по една волтова линия.Няма значение колко на брой са 12-волтовите релси, ако захранващият блок е проектиран както трябва. По принцип, при по-слабите и бюджетни захранващи блокове бих казал, че е по-добре да се насочи потребителят към такива с една 12-волтова релса, вместо с повече, защото се спестява момента, при който единичната релса е разделена на две и така се елиминира потенциално слабо звено в инженерната верига. И все пак в конкретния случай разликите на практика са никакви, защото нуждите на потребителя са простички. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Май 7, 2015 Author Report Share Публикувано Май 7, 2015 Добре благодаря, на мене ми трябва колкото да мога да си сменя видео картата и процесора с нещо по ново. Много ми помогнахте всички. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост