kenshiro Публикувано Март 10, 2015 Report Share Публикувано Март 10, 2015 Здравете! Ползвам лаптоп Lenovo g510 и ми се появява съобщение, че е наличен нов драйвър на вграденото видео, което е intel HD 4600, Процесорът е Intel I5 4200m, 2.5 ghz (up to 3.1 ghz). ОС ми е windows 7 - 64 bits. Понеже съм свикнал с AMD-та в последно време и нещо не успях да избера правилния драйвър (колкото и нелепо за звучи) и за това, ако можете да ми посочите някакъв линк за теглене. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 10, 2015 Report Share Публикувано Март 10, 2015 Intel HD Graphics 4600 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Март 11, 2015 Author Report Share Публикувано Март 11, 2015 Странно. Изписва ми, че драйвъра не е за този компютър Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Март 11, 2015 Report Share Публикувано Март 11, 2015 Странно. Изписва ми, че драйвъра не е за този компютър Постави си на декстопа Intel Driver Update Utility и си го пускай от време на време да проверява за нови драйвери.И ако има със нея си ги изтегли и инсталирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Март 11, 2015 Author Report Share Публикувано Март 11, 2015 Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост