dan40o Публикувано Февруари 18, 2015 Report Share Публикувано Февруари 18, 2015 Добре, благодаря и приятна вечер.Последен въпрос в един guide прочетох че е 235W захранването, дали ще има проблем?Да. Все пак дай снимка от лепенката на захранването. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 18, 2015 Report Share Публикувано Февруари 18, 2015 Дай 400 лв. и ще ти подаря мойто 4-ядрено добиче, което никога в живота си не ми е крашвало, угасвало, рестартирало, зацикляло и там каквото може да те тревожи при работа с видео, игри, браузъри с гадни флашове. Като го оставя включен или го забравя така да работи с някаква задача на компито и отида на лятна ваканция на морето за две седмици и се върна, компютъра продължава да работи със своята задача. И така 4 години не ми изневерява Никакви дефекти няма и не крия. Всичко му е на 100. Знам със сигурност, че ъпгрейда ти не струва, след време пак ще цъфнеш за да питаш какъв компютър да си купиш. Ако имаш желание за 400 лв. пиши ми. Така като гледам оценката си, каквото и колкото да качваш, харда си го сваля. http://i57.tinypic.com/21ab9lk.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Февруари 19, 2015 Report Share Публикувано Февруари 19, 2015 Като го оставя включен или го забравя така да работи с някаква задача на компито и отида на лятна ваканция на морето за две седмици и се върна, компютъра продължава да работи със своята задача.Изказа се така, сякаш другите машини не го правят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Февруари 19, 2015 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2015 Абе мани другото, ама ми е чудно как ще се раздели с тази невероятна машина и то за скромна сума? Явно е филантроп човека Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Февруари 19, 2015 Report Share Публикувано Февруари 19, 2015 Моля Zig Zag, ако е решил да върти търговия на компютри, части, монитори, лаптопи, магнетрони, телевизори, позитронни ускорители и други, това да става в подфорума, който е предназначен за това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 19, 2015 Report Share Публикувано Февруари 19, 2015 Моля Zig Zag, ако е решил да върти търговия на компютри, части, монитори, лаптопи, магнетрони, телевизори, позитронни ускорители и други, това да става в подфорума, който е предназначен за това. Аз търговии не въртя и не може да ме намерите в никакви секции за търг, няма и да ме намерите. Просто защото нямам за фикс цел да си продавам компютъра. При търсене обаче няма как да подмина и да не помогна на питащия, при положение че и на мен ми предстои миграция в Hi-Fi. Но каква полза, като дори за 200 лв. да го лансирам, питащия пак ще си търси лабилната псевдо техника от неозойска ера. Ако е решил да се скапва - да го прави. Идеята му не е добра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост