barbuncela Публикувано Януари 8, 2015 Report Share Публикувано Януари 8, 2015 Случайно попаднах на това за четене,и просто ми се прииска да го споделя! Вярно ,че е малко старо с една година,но все пак! Бедният Георг Ом,добре,че не е жив за да разбере,че законите му нищо не струват вече! Не ми се влиза в технически анализ на всички щуротии писани в този материал,и с поредните КОШАРЕВСКИ свидетели,сред които и някой инжинери,вероятно получили дипломите си,явявайки се на изпит с печено прасе и дамаджана свино! Отново поредния опит на някой,да припечели малко пари на гърба на обикновенните хора,за които цената на електроенергията е наистина "бич божи".Вярва ли някой на това? На тези "технически" обяснения (не обръщайте внимание ако ви излезе съобщение,че страницата е блокирана,поради опасно съдържание) особено за реактивната енергия в домът ви,и според статиите трябва да си купите това чудо на техниката или да си сложите кондензаторни батерии вкъщи за компенсиране на "високия" косинус който имате!Пък и смущенията....абе...Че съдържанието е вредно-вредно е,и опасно!Главно с това,че можете да олекнете с 60-70 лева! Ако някой не ме разбира за какво говоря(както и всички останали обикновени хора,чели тези материали)не ми обръщайте особено внимание,просто си говоря за разни работи,създадени по законите на бедния ОМ,преди доста години.Ами...нямал си работа-писал си закони,ето,че вече и те не се спазват(като всички останали) важното е да си купите това "чудо" на техниката,и проблемите ви свършват! С цената на тока де! Да не си въобразите прекалено!?Та така.Питам запознатите с материята-вярвате ли на това? И как да се отървам от подобни "технически" изобретения? Извинете ако съм ви отекчила с тъпите си въпроси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 8, 2015 Report Share Публикувано Януари 8, 2015 Та така.Питам запознатите с материята-вярвате ли на това? И как да се отървам от подобни "технически" изобретения?Естествено, че не вярвам. Да се отърваш? Изобщо не ги купувай, така няма да има нужда от отърване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 8, 2015 Report Share Публикувано Януари 8, 2015 Това е пълна простотия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 10, 2015 Author Report Share Публикувано Януари 10, 2015 Изобщо не ги купувай, така няма да има нужда от отърване.Хехе.Е то оставаше и да го купя! Лошото е,че сигурно има хора дето го купуват с надежда да плащат по малко... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Януари 10, 2015 Report Share Публикувано Януари 10, 2015 Докато има балъци ще има и тарикати. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост