dan40o Публикувано Октомври 14, 2014 Report Share Публикувано Октомври 14, 2014 Попитай в елимекс. Аз от там си купувах китчета и си ги запоявах. Не са скъпи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Октомври 14, 2014 Report Share Публикувано Октомври 14, 2014 Както е казал и Stoyannov, подобни готови китове се продават в Елимекс, Радимекс, Млад Конструктор и подобните им магазини, като предимството е, че заедно с готовата схема и елементите, има и платка. По принцип не ми пречи и аз да седна да сметна усилвателя, но реализацията е по-лесна с готов кит. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Октомври 16, 2014 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2014 Благодаря ви момчета,за съдействието.Само дето в тези магазини има китове само за крайни усилватели от 10 до 100w.Но намерих това чудо,и мога да ви кажа,че работи по добре и от стария! Само трябва да му измисля някаква стойка или щипка,че нама как(по лесния начин де!) да го забуча в слушалките! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Октомври 16, 2014 Report Share Публикувано Октомври 16, 2014 Дадохте 77 лева за това нещо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Октомври 16, 2014 Report Share Публикувано Октомври 16, 2014 Здравейте. Трябва да ви кажа, че аз също съм в процес на търсене на микрофон. По простата причина, че изхвърлих слушалките с вграден микрофон, понеже много ме дразнеха и ги подарих. Идеята е слушалки и микрофон да бъдат отделно, защото много рядко ми се налага да използвам микрофон, а слушалките са най-приятни, когато са без онова стърчащо нещо. Ако искам микрофон - боцкам си го и чиста работа. Та в момента аз също подбирам, но не разбирам защо barbuncela си е купила толкова аматьорски боклук, който трябва да кичиш някъде като коледна елха? Хубавият микрофон не трябва да има нужда от накланяне. Последния, който видях при едно гости, беше свръх компактен, подобен на малка радио антенка (черно), стояща вертикално нагоре с височина 5 пръста и големина на диаметъра на поставката 4 пръста. Красиво и ненатрапващо. Чува се отлично, защото съм говорил с него и чувам комшиите какво суфлират отстрани. Когато се чуя пак, ще споделя какъв е прословутия микрофон. Вероятно ще отиде седмица. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Октомври 16, 2014 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2014 Дадохте 77 лева за това нещо?Е да...Ама работи страхотно с 2 години гаранция!!! но не разбирам защо barbuncela си е купила толкова аматьорски боклук, който трябва да кичиш някъде като коледна елха? Ами не знам колко е аматьорски,но ми върши страхотна работа.Седи на бюрото да компа и могат да ме чуват от цялата къща.Направих си пробен запис с Esho на скайпа и се чувам хубаво от цялата стая! Не като другите дето трябва да ги глътна за да се чуе нещо!А за закопчалка лесна работа.Вече го набучих с една стара щипка от старата ми камера върху монитора! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Октомври 18, 2014 Report Share Публикувано Октомври 18, 2014 Прекрасно е че сте си купили микрофонче, г-це Барбунчелла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост