orion Публикувано Януари 18, 2007 Report Share Публикувано Януари 18, 2007 (Редактиран) Привет на Vankata и на съфорумците,Ето какво ми се случи току-що:Записах си дискчето по описаният начин, но когато пробвам да го отворя с парола ми дава ето това: http://www.softvisia.com/orion/Drugi/25.jpg Да имате идея какво става ... всъщност пробвах на още два диска, единият без парола се отваря перфектно, когато сложа парола - не става? Едит:Иначе вътре въпросните четири файла са си там. Редактиран Януари 18, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kiskin Публикувано Май 3, 2008 Report Share Публикувано Май 3, 2008 Привет на Vankata!Колега и аз имам същия проблем, като orion!Виждам, че скоро не е посещаван форума, но отдавна търся подобна програма!Четирите файла и при мен излизат, но излиза същото съобщение!Помагай, моля те. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Май 4, 2008 Report Share Публикувано Май 4, 2008 Здрасти Vankata.Преди доста време бях написъл една тема за защитаване на DVD дискове от презапис - можеш да погледнеш тук . Тогава Sir William ми даде съвет. Пробвах, какво ли не. Без резултат. Да, някои програми работеха, но кодираха, криптираха самият диск, без да може да се стартира на плеара. Само че, на мен ми беше необходимо да не могат да се презаписват (копират). Да се запише като DVD Video, но да не може да се презаписва. Знам, че няма такъв диск, за който да няма откодираща програма, но за хората, на които давам тези DVD-та, би било проблем, тъй като не са много на "ти" с компютрите.Ако имаш нещо подходящо ми пиши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 4, 2008 Report Share Публикувано Май 4, 2008 kiskin и orion, опитайте да инсталирате програмата отново (ако я нямате инсталирана). В папката на програмата в менюто Start има инструмент Unlock a secureCD - при първото му стартиране той се инсталира и изисква рестартиране на системата; след това отново с негова помощ може да се отключи защитения диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kiskin Публикувано Май 5, 2008 Report Share Публикувано Май 5, 2008 panevdd, опитах и от двете места и след въвеждане на паролата изписва: "Error accessing verification sector. secureCD may not be properly installed, or the drive you selected may not contain a secureCD" Доколкото разбирам казва, че програмата не е инсталирана напълно или е избрано грешно устройство или в него няма secureCD.Изтрих програмата и отново я инсталирах и пак е същото!Помагай ?!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 5, 2008 Report Share Публикувано Май 5, 2008 Какво точно се случва, когато стартираш инструмента Unlock a secureCD? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kiskin Публикувано Май 6, 2008 Report Share Публикувано Май 6, 2008 Излиза прозореца, който изисква паролата. Вкарвам паролата и натискам unlock (до тук всичко е нормално)след това излиза въпросното съобщение!И това е . Нищо повече не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 6, 2008 Report Share Публикувано Май 6, 2008 Опитай да преинсталираш Unlock a secureCD инструмента: стартираш го, избираш бутона Uninstall, рестартираш. След това отново стартираш Unlock a secureCD, при което се показва диалог за инсталиране. Потвърждаваш инсталирането, рестартираш и опитваш отново да отключиш CD-то. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kiskin Публикувано Май 7, 2008 Report Share Публикувано Май 7, 2008 Изпълних точно всичко, но резултат пак няма!При повторното инсталиране всичко стана мигновенно и се замислям дали изобщо този Uninstall и Install правят нещо? Опитах и с Add or remove programs и отново инсталиране , но пак без резултат! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dms Публикувано Октомври 11, 2008 Report Share Публикувано Октомври 11, 2008 Добра програмка, сега ще я тествам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BRIGADA Публикувано Ноември 7, 2009 Report Share Публикувано Ноември 7, 2009 Програмата е остаряла и не работи нормално. Недейте да си хабите дисковете поне с глупави програми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dberov Публикувано Януари 28, 2010 Report Share Публикувано Януари 28, 2010 Това за CD DVD е добре, а има ли начин да се кодира флашка и друг да не може да я отвори без да знае пасса??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 29, 2010 Report Share Публикувано Януари 29, 2010 Разгледай TrueCrypt. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост