Jump to content

Програма за кликане


Препоръчан пост

Трябва ми програма за автоматично кликане, но има някои особености. Пробвах над 10 програми, но нито една не ми свърши работа :(. Ще обясня за какво точно става въпрос.

В един сайт има около 200 страници. На всяка страница има 50 малки червени точки. Но на всяка страница точките не стоят на едно и също място, а има малко разминаване. Заради това разминаване програмите за кликане, които изпробвах, не ми вършат работа. 

Има ли програма, която може да преодолее това разминаване (примерно да се зададе команда да клика само на червените точки, без значение местоположението им на отделнитъе страници) или някакъв друг начин да кликна на всичките 10 000 точки?

 

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...

Може би е малко късно, но....

Ако си на ти с code-ването(не се изискват кой знае какви познания), може да разгледаш Autoit и AutoHotKey. Малко са старички, но не знам дали има нещо по-ново на пазара... И с двете програми можеш да манипулираш движението и симулация на клик на мишката или бутони от клавиатурата в рамките на 1-2 реда код. Лично аз съм работил с Autoit, има много допълнителни библиотеки към себе си, които са от голяма помощ - напр. локализиране на цветови пиксели или цял image върху екрана на компютъра, манипулация на Firefox - връщане на страници, презареждане, ровене в сорс кода и т.н.(не знам дали работеше с по-нови версии и с други браузъри) и доста други. Изпълнявал съм доста сходни таскове, доближаващи се до твоето питане, така че с малко нагодяване, трябва да ти свърши работа :)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...