Jump to content

Проблем с samsung ue40f8000 !


Препоръчан пост

Не мога да разбера защо този телевизор не ми позволява да си създам акаунт и да влезя в него , след което свободно да мога да си изтегля apps-a и да мога да си ползвам и скайп и камера и всичко? Като дам или да го инстална или да създам ацц просто дава черен екран и все едно забива... нищо не прави .

Link to comment
Сподели другаде

Искам да си ползвам иконите които са ми в смарт телевизора . Първо уж трябва да си направя от самия него ( от настройките на тв-то ) акаунт в самсунг ( който като дам да го създам и екрана ми просто почернява и нестига до никаде ) . А след това трябва да инсталирам тези иконки за да ми ги отвори да ги ползвам свободно. Това изках да попитам защо неще да ме пусне да си боравя с тях свободно. 

 

П.П Смарта ми е нов и не разбирам много от него така че ако бъркам нещо в обеснението или в друго , ме извинете !

Link to comment
Сподели другаде

Пробвай да се регистрираш от сайта им https://account.samsung.com/account/signUp.do и след това се log-ни. Ако пак не стане, http://www.hiddentelevision.com/pdf/samsung%20un22d5000nf%20e-manual.pdf тук може-би ще намериш нещо по темата... (аз не открих, но шанс....)

Link to comment
Сподели другаде

За първи път виждам телевизор със смарт функции, които да не можеш да ползваш до като не си направиш акаунт към производителя?!
Само за протокола - с подобен модел само, че 32" и модел ЕН5450 всичко си работи без изобщо да е създаван акаунт към Samsung!

Не знам защо при теб е такова положението, но май ще трябва да се свържеш със Самсунг.БГ

Link to comment
Сподели другаде

Ами маи да . Даже като забележа доста от бутоните му все едно нямат действие , а по менюто като го сравня с друг от същия вид тв липсват опций. Дори немога да намеря от къде да ги зануля изцяло и да почна настройките отначало.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...