StuFF Публикувано Април 25, 2014 Report Share Публикувано Април 25, 2014 Не мога да разбера защо този телевизор не ми позволява да си създам акаунт и да влезя в него , след което свободно да мога да си изтегля apps-a и да мога да си ползвам и скайп и камера и всичко? Като дам или да го инстална или да създам ацц просто дава черен екран и все едно забива... нищо не прави . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Април 25, 2014 Report Share Публикувано Април 25, 2014 И ние не можем да разберем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Април 25, 2014 Author Report Share Публикувано Април 25, 2014 Мен или и вие имате такъв проблем също? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Април 25, 2014 Report Share Публикувано Април 25, 2014 Какво АЦЦ? Къде? Какво прави телевизора? Пробвали ли сте да влезете с чужд, или да си направите google account ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Април 25, 2014 Author Report Share Публикувано Април 25, 2014 Искам да си ползвам иконите които са ми в смарт телевизора . Първо уж трябва да си направя от самия него ( от настройките на тв-то ) акаунт в самсунг ( който като дам да го създам и екрана ми просто почернява и нестига до никаде ) . А след това трябва да инсталирам тези иконки за да ми ги отвори да ги ползвам свободно. Това изках да попитам защо неще да ме пусне да си боравя с тях свободно. П.П Смарта ми е нов и не разбирам много от него така че ако бъркам нещо в обеснението или в друго , ме извинете ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aaster23 Публикувано Април 25, 2014 Report Share Публикувано Април 25, 2014 Пробвай да се регистрираш от сайта им https://account.samsung.com/account/signUp.do и след това се log-ни. Ако пак не стане, http://www.hiddentelevision.com/pdf/samsung%20un22d5000nf%20e-manual.pdf тук може-би ще намериш нещо по темата... (аз не открих, но шанс....) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Април 25, 2014 Author Report Share Публикувано Април 25, 2014 Не ми дава да се логна никъде от телевизорът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Април 25, 2014 Report Share Публикувано Април 25, 2014 За първи път виждам телевизор със смарт функции, които да не можеш да ползваш до като не си направиш акаунт към производителя?!Само за протокола - с подобен модел само, че 32" и модел ЕН5450 всичко си работи без изобщо да е създаван акаунт към Samsung!Не знам защо при теб е такова положението, но май ще трябва да се свържеш със Самсунг.БГ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Април 26, 2014 Author Report Share Публикувано Април 26, 2014 Ами маи да . Даже като забележа доста от бутоните му все едно нямат действие , а по менюто като го сравня с друг от същия вид тв липсват опций. Дори немога да намеря от къде да ги зануля изцяло и да почна настройките отначало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Април 26, 2014 Report Share Публикувано Април 26, 2014 Ами то се иска да му вържеш интернет баце... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Април 26, 2014 Author Report Share Публикувано Април 26, 2014 Баце интернет има отдавна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост