SURF_lady Публикувано Април 1, 2014 Report Share Публикувано Април 1, 2014 Здравейте Имам лаптоп HP Pavilion dv5t. От онзи ден започна да ми дава едни грешки и да се рестартира. Прилагам снимки на грешките.Носих го на сервиз вчера, направиха проверка на харда - нищо му нямало. Вероятно било софтуерен проблем и да опитам с преинсталиране на Windows-a.Опитах и това, но грешките продължават. Моля за помощ, защото работя от лаптопа и ми е много важно.Благодаря на отзовалите се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 1, 2014 Report Share Публикувано Април 1, 2014 С каква операционна система е в момента лаптопът?Само твърдия диск ли са проверявали? Имаш ли представа с какво са го проверили? Имаш ли представа какъв дискът (т.е. производителят му)?Успява ли да зареди Windows изобщо? Ако не, опитай в Safe Mode. Ако успява да зареди, при определени дейности ли се срива или на произволни интервали? Загрява ли много? Можеш да дадеш снимка от HWMonitor за всеки случай.Лаптопът да е претърпявал някакви инциденти - да е бил изтърван или удрян? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 1, 2014 Report Share Публикувано Април 1, 2014 Прикачи dump папката (C:\Windows\Minidump) в някой host и дай линк, за да можем да я свалим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Април 2, 2014 Author Report Share Публикувано Април 2, 2014 Ами сега пак си е с Windows 7 Ultimate му сложих. Работи си нормално да и по някое време ей така от нищото решава че трябва да забави действие, вади един от тези сини екрани сам и си се рестартира :(Самият твърд диск провериха да. Разкачиха го, влязоха в една стаичка и момчето излезе и каза че му няма нищо. След това си го тества с windows проверката нещо и вика "Всичко си изглежда нормално с него".Windows-a си зарежда в момента. Реших да го ъпдейтна с идеята да престане да дава тази грешка...Прилагам картинка на това какъв ми е твърдия диск.... А тази dump папка къде да я намеря?? Нямам такова нещо като C:\Windows\Minidump ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 2, 2014 Report Share Публикувано Април 2, 2014 Обикновено тестът на твърд диск отнема доста повече от няколко минути. Нещо не ми вдъхва доверие този сервиз.Не даде снимка от HWMonitor.За да си сигурна, че дискът е наред, е добре да се тества със софтуер на произоводителя. Най-добрият вариант за това е да запишеш стартиращ диск и чрез него да извършиш теста. Образ можеш да изтеглиш от тук.Каза, че нямаш папка C:\WINDOWS\minidump. А имаш ли файл MEMODYR.DMP в C:\WINDOWS? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 3, 2014 Report Share Публикувано Април 3, 2014 След като изпълниш стъпките дадени от колегата Night_Raven . Изтегли и инсталирай програмата HDTune и дай 1 снимка от таб Health. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 3, 2014 Report Share Публикувано Април 3, 2014 Ако се тества твърдият диск с инструмента на производителя, няма нужда от снимка или тест с HDTune. Може първо да се провери с HDTune, но то така или иначе най-сигурният вариант е тест с програмата на Hitachi, така че... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост