LiL_Ju Публикувано Април 29, 2014 Author Report Share Публикувано Април 29, 2014 Губи ми се частта с отварянето на файла,провличането и екстракта но с USB Image Tool давам restore,избирам файла SeaTools.ima и ми правиш boot Usb уж .... давам на лаптопа да се стартира от флашката и нищо ...стартира се както обикновено... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 29, 2014 Report Share Публикувано Април 29, 2014 Как така ти се губи частта с извличането? Ако можеш да посочиш SeaTools.ima в USB Image Tool, значи си го извлякъл успешно. Или не? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Април 30, 2014 Author Report Share Публикувано Април 30, 2014 Просто не знам къде точно да цъкна в тая програма... иначе файла си го виждам в USB Image Tool и когато дам restore във флашката са записани някакви файлове.... Въпроса е как да стартирам от самия диск защото от "Разширено стартиране" не става и като цъкна F2 при стартиране и избера да стартира от флашката то пак си тръгва нормално Windowsa и нищо не става... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 1, 2014 Report Share Публикувано Май 1, 2014 Влез в UEFI/BIOS и промени режима на стартиране от UEFI на Legacy (или нещо такова). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Май 2, 2014 Author Report Share Публикувано Май 2, 2014 Направих нещо такова ... тоест то си пише,че е активирано. Не иска да стартира флашката и това е... явно сам няма да мога да се оправя. По-добре да търся гаранцията и да им го нося да го оправят ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Май 6, 2014 Author Report Share Публикувано Май 6, 2014 Какво ли не направих... не иска и не иска да стартира от флашката! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 6, 2014 Report Share Публикувано Май 6, 2014 Щом не можеш да се оправиш, го носи на сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Май 6, 2014 Author Report Share Публикувано Май 6, 2014 Значи ... има някакво меню Network Stack или нещо подобно ...там има 4 менюта които разреших IPv4,IPv6 и някакви други ... след това стартирах пак от флашката и ми излезе черен екран на който изписа "Start PXE over IPv6" след това за кратко се появява надпис чиито край само успях да прочета "....not received" и компютъра отново си стартира нормално. Записал съм HDD Regenerator на USB какво си му е реда... но защо не иска да го стартира? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Май 11, 2014 Author Report Share Публикувано Май 11, 2014 Лаптопа ще ходи на ремонт ... това е ясно ... обаче докато бъзикам тая флашка сега нещо и стана на нея пък... От 8GB в момента ми показва,че имам само 1.91гб и както и да я форматиран си стои на толкова... как се решава този проблем : ( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 12, 2014 Report Share Публикувано Май 12, 2014 Това е флашката, която създаде с HDD Regenerator? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Май 14, 2014 Author Report Share Публикувано Май 14, 2014 Същата ... до едно време си беше наред след формата си ставаше пак нормалните 7 и нещо гб-ти но си преинсталирах Windowsa и нещо се прецакаха нещата... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 14, 2014 Report Share Публикувано Май 14, 2014 Опитай да изтриеш всички дялове на устройството от Управление на диска. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LiL_Ju Публикувано Май 24, 2014 Author Report Share Публикувано Май 24, 2014 Как по-точно става това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 25, 2014 Report Share Публикувано Май 25, 2014 На какъв език е операционната система и каква точно е тя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост