abracadabra Публикувано Февруари 16, 2014 Report Share Публикувано Февруари 16, 2014 Това на снимката защо ти е така? Няма никакви надписи и т.н.на страницата с настройките ти на рутера. Видя ли темата ми тук:http://forums.softvisia.com/index.php/topic/16921-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-wi-fi-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B5%D1%80/ ? Ако си я прочел би трябвало да се ориентираш? Трябва да качиш и програма от вида на inSSIDer за да видиш на кой канал е най-добре да излъчва рутера ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 17, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2014 Ами.. И аз видях разликата при настройките. Явно това е единичен проблем щом и колегите от форума не пишат.. Не знам какво ще направя .. Ще измисля нещо :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Февруари 17, 2014 Report Share Публикувано Февруари 17, 2014 Наистина е нередно.Пробвахте ли да отворите адреса на рутера с друг браузър?Например Internet Explorer?Ако се отвори правилно уеб интерфейса въведете потребител и парола,ако не сте ги променили са admin,admin.После натиснете във Wireless в ляво и там някъде би трябва да е настройката за канала. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 17, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2014 Пробвах го и този начин.. Едно и също е. Не мога да си го обясня... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 17, 2014 Report Share Публикувано Февруари 17, 2014 Опита ли да занулиш настройките на рутера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 17, 2014 Report Share Публикувано Февруари 17, 2014 Подозирам, че рутера е повреден.Отвори един Command Prompt, въведи вътре командата ipconfig /all и покажи тук резултата. Опитай да го направиш и в момент, когато връзката ти прекъсне - ще бъде полезно да се види дали има проблем с раздаването на адресите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 18, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2014 Ето едната снимка..Тази снимка е правена докато имам интернет. Щом пак се появи проблемът със спирането на интернета ще направя още една снимка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 18, 2014 Report Share Публикувано Февруари 18, 2014 Провери дали прекъсванията се получават по време на раздаване на IP адресите - например довечера в 01.27:29 ч., утре в 09.27:29 ч. и 17:27:29 ч. и т. н. т. Това е при положение, че рутера и компютъра не бъдат рестартирани междувременно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 18, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2014 След направата на снимката която направих компютъра беше изгасен за няколко часа? Кога да направя други снимки? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 19, 2014 Report Share Публикувано Февруари 19, 2014 След като изпълниш ipconfig /all си запиши някъде часа, посочен в Lease Expires - това е момента, в който компютъра ще поиска нов адрес от рутера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 19, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2014 Добре. Направих го. Сега остава само да изчакам да дойде този час и ще направя снимка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 19, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2014 Ето 2-те снимки: Да добавя, че малко след като направих снимката пак ми прекъсна нета. Може да е случайност точно в този час, но пак ми отвори страницата на рутера.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 19, 2014 Report Share Публикувано Февруари 19, 2014 Отвори си настройките за мрежовата връзка (на същото място, където се въвеждат DNS-ите) и си въведи настройките от показаните снимки:IP address: 192.168.1.58S. Mask: 255.255.255.0Gateway: 192.168.1.1След това влез в настройките на рутера и забрани DHCP сървъра.Предполагам, че това ще "заобиколи" проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 19, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2014 Имам проблем с влизането в настройките на рутера. Някои от първите ми постове има снимка. Нещо не ми излизат самите настройки а е нещо различно. Иначе ще направя въвеждането на данните които ми даде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Февруари 20, 2014 Report Share Публикувано Февруари 20, 2014 Изключи си антивирусната,изтрий кеша на браузъра и пробвай пак да влезеш в рутера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост